Teatrul Național Mihai Eminescu te invită la spectacol

Amatorii de frumos sunt așteptați la Teatrul Național Mihai Eminescu pe 8, 9 și 11 noiembrie . Vezi despre ce este vorba.

Chișinăuienii, dar și toți amatorii de frumos sunt așteptați la spectacol. Invitația vine de la Teatrul Național Mihai Eminescu, acolo unde săptămâna aceasta se joacă trei spectacole care și-au cucerit deja publicul. Dacă acest început de noiembrie te face melancolic și visător, atunci ”O Aventură Tomnatică” este pentru tine. Tot pentru  romantici este și ”Anonimul Venețian”. Dacă însă demult n-ai mai fost la o comedie și vrei să râzi pe bune, atunci ”Tache, Ianche și Cadâr” îți vor da toate motivele să o faci.

8 Noiebrie   O Aventură Tomnatică
“O aventură tomnatică” : o incursiune insolită în universul casnic al zilelor noastre; comedie dulce-acrişoară, farsă cu subînţelesuri, plină de replici sclipitoare; spectacolul prezintă o radiografie necruţătoare a vieţii unui cuplu ce vrea să o ia  mereu de la capăt …

 9 Noiebrie   Take, Ianke și Cadâr

Spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi.Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

Aşadar, spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” este istoria noastră, a celor care trăim sub acelaşi soare şi împărtăşim aceleaşi gânduri şi aspiraţii omenești.

11 Noiebrie  Anonimul Venețian

Anonimul veneţian” de Giuseppe Berto este dramă romantică pe tema iubirii şi a morţii. (Doi actori în scenă). El, cîntăreţ renumit, se desparte de soţie într-un moment, cînd află că suferă de o maladie incurabilă… Îşi dau o întîlnire, care îi face din nou fericiţi. Ambii înţeleg că se mai iubesc. Muzica la oboi (instrument muzical) îi înduioşează…

Așadar pe 8, 9 și 11 noiembrie ne dăm întâlnire la Teatrul Național Mihai Eminecu, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 79. Pentru mai mule detalii despre spectacole,dar și despre cum poți procura bilete accesează www.tnem.md .