Află cum să pozezi ca să arăți mai slabă

Pentru a obține o poză deosebită, vei avea nevoie de o tinuta monocroma, de lenjerie modelatoare, de un zambet natural si de o pereche de pantofi cu tocuri.

1. Poartă o singură culoare. Dacă știi dinainte că vei fi fotografiată, îmbracă-te într-o singură culoare și poartă lenjerie modelatoare, care te va ajuta, automat, să pari mai tonifiată. Evită culorile stridente, imprimeurile încărcate sau dungile orizontale.
Dacă porți rochie sau fustă, asorteaz-o neapărat cu pantofi cu toc. Astfel picioarele tale vor părea mai lungi și mai subțiri.

2. Verifică unghiul din care vei fi fotografiată. Ai grijă să nu fii fotografiată de jos în sus – acel unghi îți poate adăuga în plus pînă la 10 kilograme!

3. Pune un picior înainte. Dacă stai în picioare, adoptă postura vedetelor de pe covorul roșu și pune un picior în fața celuilalt, în “x”. Îndoaie ușor genunchiul din față și lasă-ți greutatea pe piciorul din spate.

4. Incrucișează-ți picioarele. Dacă șezi, stai picior peste picior, dar ai grijă să duci gamba piciorului din față parțial în spatele celuilalt picior.

5. Ține bărbia sus. Pentru a evita groaznica bărbie dublă, ai grijă să ai mereu bărbia ridicată.
Lipește-ți baza limbii de cerul gurii. Tensiunea din mușchii maxilarului va minimiza barbia dublă.

6. Ține brațele departe de corp. Poți așeza unul dintre ele pe șold.
Dacă ai brațele goale, poți ține ceva greu în mînă – brațele vor părea mai tonifiate.

7. Strînge burta. Stai dreaptă, trage-ți umerii în spate și strînge-ți burta ca și cum ai încerca să intri într-o pereche prea strîmtă de blugi.

8. Nu zîmbi cu toți dinții. Riști să ai o grimasă oribilă. Alege, în schimb, un zîmbet natural, cu buzele lipite.

9. Dacă ești într-un grup, poziționează-te în spate. Cei din primul rînd vor arăta întotdeauna mai masivi.