Aprilie vine cu 10% reducere la cărțile din Librăria Cartier

În luna aprilie toate cărțile din Librăriile Cartier (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68) se vând cu o reducere de 10 %.

 

Program: de la ora 9.00 până la ora 18.00 în zilele de lucru. (Librăria din Hol are pauză de masă de la 13.00 până la 14.00). Cu drag pentru cititorii săi, Librăria din Centru lucrează sâmbătă de la 9.00 până la 16.00 și duminică de la 10.00 până la 15.00.

Recomandăm câteva titluri: DEI (Dicționar enciclopedic ilustrat), Dicționar de simboluri literare, Dicționarul indienilor, Dicționarul cavalerilor, Opera poetică în 4 volume de Mihai Eminescu, Zbor frânt de Vladimir Beșleagă, Povara bunătății noastre de Ion Druță, Singur în fața dragostei de Aureliu Busuioc, Povestea cu cocoșul roșu de Vasile Vasilache, Sex & Perestroika de Constantin Cheianu, Eșarfe la cer de Dumitru Crudu, Sunt un om de stânga de Vasile Ernu, Jurnal în 4 volume de Gide, Portretul lui Dorian Gray de Wilde, Aventurile lui Alice.

Sunt aproape 20 000 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, enciclopedii, dicționare, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană, care pot face cu cinste o bună bibliotecă.

De asemenea, în perioada 3 – 6 aprilie cărțile Cartier pot fi procurate la standul Cartier de la Salonul de carte pentru copii de la Moldexpo (program: 09.00 – 18.00).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

Melania Pitușcan, USM