Cîteva modele haioase de semne de carte

 Chiar dacă tot mai multă lume începe să folosească readerele e-book pentru a citi cărţi, varianta tradiţională a acestora este încă destul de folosită (mai ales în sesiune).

 

Şi dacă vrei să iţi transformi lectura unui manual absolut plictisitor într-o experienţă mai interesantă, iată câteva semne de carte haioase pe care le-ai putea folosi.

1. Semnul de carte ”Help!”

Semnul de carte Help! are forma de agrafă de hârtie la care au fost ataşate, sugestiv, două braţe din metal. Aşa cum bine poţi observa, de îndată ce foloseşti acest semn haios de carte, te vei putea amuza cu iluzia că ai strivit un omulet sub greutatea paginilor plictisitoare pe care eşti nevoit să le parcurgi… 

Semnul de carte Help  

2. Semnul de carte cu deget arătător

Poate ţi s-a întâmplat şi ţie să fii întrerupt din lectura unei cărţi tocmai la mijlocul unei pagini şi să nu mai ştii unde ai rămas. Nu că ar fi vre-o mare tragedie să reiei câteva paragrafe, însă un semn de carte haios şi inovator, prevăzut cu o mânuţă cu un deget arător ce îţi permite să fixezi rândul la care ai rămas, s-ar putea să te scutească de relecturarea unei pagini dintr-o carte care oricum, nu îţi place.

Semnul de carte cu deget aratator

3. Semnul de carte ”Iarba”

Când citeşti întins pe o pătură, la iarbă verde, se întâmplă să mai aduci acasă şi câteva fire de iarbă. Dacă nu vrei să fie doar un accident, poţi alege să foloseşti un semn de carte în formă de fir de iarbă ce poate lăsa impresia că volumul pe care îl citeşti nu e, de fapt, o carte… ci un ghiveci? Lăsând gluma la o parte, un astfel de semn de carte te poate ajuta să marchezi pasajele pe care vrei să le ţii minte dintr-o carte. 

Semnul de carte iarba

 4. Semnul de carte ”Lichid”

Un alt semn de carte neconvenţional şi haios este cel ce pare a fi un lichid care se prelinge din volumul pe care tocmai îl lecturezi. Este disponibil în trei culori: rosu, alb si gri. Varianta rosie este clar, cea mai interesantă! Poţi achizitiona un astfel de semn de carte de pe site-ul designboom.com.

Semnul de carte lichid

5. Semnul de carte ”Insectă”

O campanie lansată împotriva gândacului asiatic Longhorn (Anoplophora glabripennis) a dus la creearea unui semn de carte cu un astfel de specimen ce pare că a fost strivit în carte. Bineînţeles, acest semn de carte este destinat doar celor care nu au fobie de asemenea creaturi!

Semnul de carte insecta

6. Semnul de carte ”You fell asleep here”

Unul dintre cele mai haioase semne de carte de până acum este cu siguranţă acesta: simplu şi la obiect, iţi aminteşte că ai adormit cu cartea în braţe şi te-ai oprit la pagina cutare. Nu trebuie decât să tai un colţ de plic şi să scrii mesajul din imagine. 

Semnul de carte You fell asleep here

 

 sursa: studentie.ro

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu