Andrew Rayel merită să devină cel mai bun DJ al anului 2015

Revista DJmag, cea care în fiece an creează topul celor mai buni DJ din lume, a dat start cursei de vot unde tu ești îndemnat să votezi pentru preferatul tău DJ. În top îl vei găsi și pe moldoveanul Andrew Rayel.

În 2012, Andrew s-a clasat pe poziția 77, în 2013 a avut o ridicare de 49 poziții și în 2013 s-a clasat pe locul 28, iar în 2014 a urcat 4 poziții și a ajuns pe locul 24. Votând pentru Andrew Rayel, am putea contribui la clasarea acestuia pe una din pozițiile din Top 10 cei mai buni DJ din lume, ceea ce ar fi o premieră pentru Republica Moldova.

În 2014, Andrew a fost votat ca #7 în lume în topul celor mai buni tranceri. De asemenea, în 2014, Andrew și-a lansat primul său album: Find your harmony.
Pentru ca să oferi votul tău pentru Andrew Rayel, accesează: Votează pentru Andrew Rayel.

andre2

Despre Andrew Rayel
Andrew Rayel, pe numele real Andrei Rață (n. 21 iulie 1992) este un producător și DJ trance din Republica Moldova, născut la Călărași.
Andrei a început să frecventeze orele de muzică de la vârsta de 13 ani, fiind ghidat de părinții săi. În perioada studiilor a înțeles că muzica pentru el reprezintă ceva mai mult decât un hobby.
O altă întorsătură a luat cariera sa în 2011, când de single-ul său „Aether”, s-a interesat Armin van Buuren, de aici începând colaborarea cu DJ-ul numărul 1 în lume. Practic atunci a început și cariera tânărului DJ moldovean.

andrew1

Andrew Rayel a evoluat alături de astfel de nume mari, cum ar fi: Armin van Buuren, Dash Berlin, Above & Beyond, Ferry Corsten, Myon & Shane 54, Bobina, Stonface & Terminal, Super8 & Tab, Alexander Popov.

În 2012, a reușit să intre în Top 100 al revistei DJ Magazine și să ocupe locul 77.

În 2013, a avut cea mai înaltă ascensiune în top, ajungând pe poziția 28.

În 2014, Andrew Rayel a fost declarat Ambasadorul Turismului Republicii Moldova, dar și a ocupat poziția 24 din topul DJmag. Amintim că în 2014, pe primele trei poziții s-au plasat DJ-ii Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Armin van Buuren.

În luna mai curent, Andrew Rayel a scos primul său clip video, iar piesa a fost o colaborare cu cântărețul Jonny Rose.