DoubleV și Formal One cuceresc topurile muzicale

DoubleV și Formal One, unii dintre cei mai de succes dj moldoveni, continuă seria de colaborări cu Armada Music și lansează un follow up la prima lor colaborare, numit „Tortuga”. Single-ul a fost deja mixat în radioshow-uri, de artiști celebri ca W&W, Orjan Nilsen sau Antillas.

 În decembrie anul trecut, DoubleV și Formal One au lansat piesa „Black Hawk”, fiind imediat remarcați de celebra casă de discuri Armada, la care au și semnat piesa. Se pare că, ăsta e doar începutul, așa că așteptăm cu nerăbdare noutăți în perioada imediat următoare.

Amintim, că în 2010 Vasile şi Vadim, au început în glumă proiectul DoubleV, care a primit mai târziu nenumărate aprecieri din partea criticilor, dar şi a publicului.

Formal One alias Dmitri Golban este un producător şi designer de sunet moldovean. A început să producă muzică atunci când avea doar 17 de ani. Puţini oameni ştiu că el este persoana care a creat două dintre cele mai populare soundbank-uri pentru Sylenth1 şi Zebra 2, iar sunetele sale le puteţi auzi în piese de Armin van Buuren, Skrillex, Tiesto, Myon & Shane 54 şi o mulţime artişti de top.

Puteți descărca piesa aici.

Mai multe informații despre aici:

Beatport link.