Acasă Lifestyle Muzică (MUZICĂ) 5 cupluri de top

(MUZICĂ) 5 cupluri de top

0
(MUZICĂ) 5 cupluri de top

Ne mângâie auzul – duetele, cînd două voci diferite se împtelesc, formînd un tot întreg, dar ce ziceți dacă e vorba de ceva mai mult?

Este un fenomen răspîndit, cuplurile și căsniciile între interpreți, cînd cei doi au găsit armonia perfectă atît ce ține de voci cît ți de suflete. Iată 5 cupluri care au demonstrat că atît show biz-ul cît și viața reală, nu pot ruina dragostea și legătura specială pe care o au cei doi:

1. Cuplul ”rap” Meek Mill și Nicki Minaj.
Cei doi au cîteva colaborări frumoase dintre care ”Buy a Heart” și ”Big Daddy”. Cei doi au fost văzuți împreună, iar în aprilie 2015 ei au confirmat logodna.

Meek Mill and Nicki Minaj 700x432

2. Cuplul ”country” Trisha Yearwood și Garth Brooks
Ei sunt căsătoriți încă din 2005, însă începutul relației a fost la sfîrșitul anilor ’90, cînd cei doi au găsit multe lucruri în comun, pe atunci ambii divorțând și obținând premiul Grammy.

images garth brooks 167243053

3. Blake Shelton și Miranda Lambert
Miranda și Blake s-au căsătorit în 2011, după ce au fost 4 ani împreună.

miranda blake 051611a

4. Beyoncè și Jay Z
”Regele” și ”regina” cum mai sunt supranumiți. Nu e secret că cei doi sunt căsătoriți și au o fetiță, născută în ianuarie 2012 – Blue Ivy Carter, însă puțini sunt cei care știu că ei au început să se întîlnească încă din 2002. Există oare un cuplu muzical mai devotat și puternic, decît acesta?

Jay Z And Beyonce Fist Bump

5. Swizz Beatz și Alicia Keys
În 2009 Alicia și Swizz au scris și produs piesa “Million Dollar Bill” pentru Whitney Houston. Un an mai tîrziu, deja cuplul a anunțat că sunt logodiți și așteaptă un copil.

vibe vixen alicia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here