Oricine poate fi DJ cu Madeon

Ce poate fi mai interesant decît să-ți încerci puterile în a fi Dj și a-ți crea propriul mix, online, printr-o mini-experiență oferită de Madeon, pe site-ul său oficial.

   Hugo Pierre Leclercq, cunoscut sub numele său scenic de Madeon, este un tînăr de 20 de ani, producător de muzică din Nantes, Franța. El a devenit popular cu ajutorul video-ului său „Pop Culture”, în care și-a mixat live piesele preferate, pe care l-a postat pe YouTube și care a acumulat instantaneu milioane de vizualizări.

 

   Tînărul și-a lansat primul său EP (mini-album) ”The City” în 2012, iar albumul său de debut este considerat ”Adventure” care a fost lansat pe 30 martie 2015, susținut de un turneu de 22 de concerte, prin America de Nord.

Pentru a-și promova turneul, dar și pentru a-și împărtăși dragostea de a mixa, Madeon propune pe site-ul său oficial o ”mașină a aventurilor” care nu e nimic altceva decît un simulator de consolă de mixaj, care oferă oricărui din noi, posibilitatea de a-și încerca puterile sau pur și simplu de a se distra. http://www.madeon.fr/adventuremachine/?