Piesă nouă de la GUZ

 Ieri, 4 mai, GUZ și-a lansat precum piesa așa și videoclipul Pace în care își expune toate ghîndurile și părările în legatură cu țara noastră fără nici o frică si nici o remușcare de cele spuse de el in piesă.

 În piesa sa nouă Guz, sau Ion Guzu (cum îi zic cei apropiați), își exprimă nemulțumirea și frustrația “…la revoltă nu vă-ndemn, nu, doar mă exprim. Păcat, m-am născut în țara asta și mă simt străin…” , acestea fiind unele din rîndurile care te ating indiferent din care categorie ai vîrstei nu ai fi.

11204906 891778590878994 4566008048612446058 n

 Versurile și muzica a fost scrisă și compusă de Guz, astfel înțelegi ascultînd-o de ce pe parcursul doar a unei zile a dobîndit pe youtube.com peste 1500 de vizualizări. Din spusele sale oferite pentru ea.md mesajul piesei „PACE” i-a fost provocat de conflictul armat din Estul Ucrainei, la câteva sute de kilometri de Chișinău: „Versurile m-au frământat câteva nopți și sper ca țara noastră să fie mai diplomată.”
 Principalii actori ai videoclipului au fost picii mici desenînd pe ciment deasemenea ca și copia mimului din piesa “Pim Pam Po” în miniatura unui copil, acesta fiind (adică mimul) ca a doua persoană a cîntărețului, personajul de artă și logo-ul său.

 În continuare vă propun să vizualizați clipul și să ascultați piesa care a făcut furort pe internet în doar o zi!
Enjoi it! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=17G8iUDEpgE

Lasă un comentariu