Soundtrack-urile din Fast & Furioust 7

Două single-uri de pe coloana sonoră a Furious 7 au fost lansate pe 17 februarie 2015 ca Atlantic Records începînd cu un roll-out din șapte piese, înainte de eliberarea competă la 17 martie de Furios 7: Original Motion Picture Soundtrack. Printre cele opt înregistrări noi si doua remixuri lansate anterior sunt două piese de Wiz Khalifa, a cărui „We Own It”, cu 2 Chainz a fost imnul Fast & Furious 6.

 „Ride Out”, de la Kid Ink, YG, Wale, Tyga & bogat Homie Quan, și Khalifa & Iggy Azalea lui „Go Hard Or Go Home” au fost expuse în internet pe 17 februarie ca „instant grats” de la iTunes pentru oricine care pre-comană coloana sonoră. Videoclipuri pentru cele două cântece au fost lansate peste week-end, „Ride Out” a avut premiera pe MTV blocajelor; „Go Hard Or Go Home” este primul videoclip lansat prin intermediul serviciului „Snapchat Discover” Warner Music Group.

https://www.youtube.com/watch?v=X7rdg_tKzKQ

furious 7 soundtrack 600x388

 

https://www.youtube.com/watch?v=D_VRSFpUcp0

 Lansarea pieselor dar și precum a videoclipelor sale au urmat în continuare. Pe 24 februarie au apărut T.I. și Young Thug cu „Off Set” și Sevyn Streeter cu „How Bad Do You Want It (Oh Yeah).” Prince Royce „My Angel” and „Payback” by Juicy J, Sage the Gemini, Future, & Kevin Gates au debutat pe 3 martie. 

 

 „Aceasta franciză are un record de rulare înregistrări, dar în loc de un cântec nou am văzut o oportunitate de a face cinci, șase, șapte noi cu videoclipuri reale în fața filmului”, spune Kevin Weaver, președintele Atlantic Records „a Film & TV. „Există o multitudine de muzică nouă, care joacă un rol important în film.”
 Un al doilea single de Khalifa, „See You Again” (feat. Charlie Puth), va fost lansat pe 10 martie, premiera pe posturile de radio Clear Channel și pe 9 martie, single-ul a fost prelucrat simultan la posturile de radio.

Mai jos puteți găsi lista completă a pieselor din filmul dat:

Tracklisting:
1. „Ride Out” – Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan 
2. „Off-set” – T.I. & Young Thug
3. „How Bad Do You Want It (Oh Yeah)” – Sevyn Streeter
4. „Get Low” – Dillon Francis & DJ Snake
5. „Go Hard or Go Home” – Wiz Khalifa & Iggy Azalea 
6. „My Angel” – Prince Royce
7. „See You Again” – Wiz Khalifa (feat. Charlie Puth)
8. „Payback” – Juicy J, Kevin Gates, Future, Sage The Gemini
9. „Blast Off” – David Guetta & Kaz James
10. „Six Days” (Remix) – DJ Shadow (feat. Mos Def)
11. „Ay Vamos” – J. Balvin (feat. French Montana and Nicky Jam)
12. „GDFR” (Noodles Remix) – Flo Rida (feat. Sage The Gemini and Lookas)
13. „Turn Down For What” – DJ Snake & Lil Jon
14. „Meneo” – Fito Blanko
15. „I Will Return” – Skylar Grey
16. „Whip”  – Famous To Most (Bonus Track)