Acasă Lifestyle Muzică Sunstroke Project lansează videoclipul „AMOR”

Sunstroke Project lansează videoclipul „AMOR”

0
Sunstroke Project lansează videoclipul „AMOR”

Sunstroke Project lansează un videoclip plin de senzualitate la cel mai nou single „Amor”.

Imagini provocatoare, fete sexy și atingeri fine, toate spre deliciul fanilor trupei. Membrii formaţiei SunStroke Project „rătăcesc” pe coridoare întunescoase, încercînd să deschidă uși. De aici pornește aventura baieților, care vor fi seduși de frumoasele muze.

„A fost o experiență nouă dar și foarte plăcută ca să avem în videoclip trei bombe sexy. Fetele sunt profesioniste și s-au descurcat foarte bine pe platou. Filmările videoclipului au durat mai bine de 24 de ore, iar rezultatul este excepțional. Sperăm să primim cât mai multe păreri pozitive din partea specialiștilor și a celor care ne ascultă muzica” menționează Serghei Ialoviţchi.

Filmările clipului regizat de Corina Caireac au avut loc în luna ianuarie, într-un local din capitală. Piesa este compusă de membrii trupei Sunstroke Project și Vanotek, cu un text de Mihai Teodor și aranjament realizat de Ion Chirinciuc (Vanotek).

Băieții lucrează momentan la piese noi și ne promit multe surprize în acest an. Puteți urmări noul videoclip Sunstroke Project, “Amor’’ accesând link-ul de mai jos:

Youtube link video.

 Studentus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here