Top 3 videoclipuri ale săptămînii

   Aici găsiți lista a celor mai populare și întrebate videoclipuri a săptămînii. Întrebare e – care vor fi săptămîna următoare.

 

1) „Bitch Better Have My Money” de Rihanna

 

bitchbetter

 

După îndelungi așteptări și speculații, Rihanna a lansat videoclipul pentru Bitch Better Have My Money. Materialul video e tot ce am așteptat, inclusiv Rihanna în rol de o domnișoară agresivă care răpește o bogătașă. Rihanna o bagă pe femeie într-un cufăr. Apoi fetele apar distrîndu-se într-o cameră din motel și aflăm că de fapt pe care îl urmărea Rihanna era soțul blondei, iar banii pe care acesta îi cheltuie sunt ai ei. Finalul e dramatic și sîngeros – de fapt, priviți singuri.

2) „Good for You” de Selena Gomez

 

goodforyou

 

Selena Gomez a revenit cu un nou videoclip pentru cel mai recent single – „Good for You”.

În clip se pun accentul pe frumusețea ei naturală, dar și pe latura cea mai curajoasă. Piesă sună destul de bine, iar maturizarea Selenei se simte și în versuri, și în stilul videoclipului. Deși variantă inițială a piesei este în colaborare cu a$AP Rocky, pentru videoclip Selena a ales să cînte solo. Cel mai probabil să găsim piesa în următorul studio album al  artistei.

3) „Tatoo” de Hilary Duff

 

tatooduff

 

Artista ne dă de înțeles că „Tattoo” este o piesă personală și tristă, motiv pentru care o variantă acustică i s-a părut mai potrivită pentru promovare. Așadar, o vedem pe Hilary pe prispa casei, doar cu o chitară care o acompaniază. Deși nici o piesă recent lansată nu a propulsat-o pe Hilary în topuri, aceasta ajunge ușor la inimile fanilor și promite un viitor de succes.

Lasă un comentariu