Acasă Lifestyle Fete și Băieți Un grup creat pe „Facebook” care ajută și susține mii de femei din Moldova

Un grup creat pe „Facebook” care ajută și susține mii de femei din Moldova

0
Un grup creat pe „Facebook” care ajută și susține mii de femei din Moldova

O tînără din Criuleni în vîrstă de 22 de ani a creat grupul „Crazy Lady” doar pentru femei pe rețeaua de socializare „Facebook” cu scopul de a reduce plictiseala, dar totul a luat o întorsătură interesantă.

Cu trecerea timpului și creșterea numărului de femei în acest grup, el s-a transformat într-un adevărat „psiholog” unde peste 6.000 mii de femei își găsesc liniștea, primesc sfaturi, își împărtășesc problemele dar și se distrează. Membrele nu doar discută pe orice temă și își divulgă secretele din viața personală dar și construiesc prietenii foarte strînse. În acest grup se discută destul de deschis de la mîncare, probleme de sănătate pîna la relații și sex. Aceasta fiind o modalitate perfectă de a comunica pentru femeile ce se simt singure.

Grupul „Crazy Lady” dispune de două admine care aprobă toate postările acestui grup: Mihăița Frunza creatoarea grupului si Victoria Merla, care datorita acestui grup au devenit cele mai bune prietene chiar dacă comunică doar prin intermediul rețelelor de socializare. Cele două admine își petrec aproape tot timpul lor pe facebook pentru a urmări tot ce se petrece în acest grup.

„Acest grup mi-a schimbat viața , cu toate că pe fete le știu virtual , dar eu am impresia că  le cunosc de-o viața . Aici poți să dai și să primești sfaturi . Aici poți să-ți descarci sufletul. Doar aici începi buna dispoziție . Mulțumesc fetelor că existați !” Spune : Administratoarea grupului „Crazy Lady” Mihăița Frunza

Am reușit să aflăm de la membrele „Crazy Lady” care este rolul acestui grup în viața lor. Răspunsurile sunt uimitoare.

Merla Victoria– …este un grup fain la care poți să vorbești deschis și să te simți ca acasă!

Nadia Kazaciok– Cu ajutorul acestui grup am cunoscut oameni deosebiți care în timp mi-au devenit prieteni, persoane dragi sufletului meu!

Yanna Dee – Acest grup este ” minutul de răsfaț”. Fetele sunt pozitive și săritoare la nevoie. Buna dispoziție și glumele sînt la ele acasă!

Hacina Nikoleta– …cu ajutorul acestui grup și acestor fete minunate se încep zilele mai frumoase și cu zîmbetul pe buze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here