Cum poți ajuta să se reabiliteze trei studenți din Moldova, implicați într-un grav accident rutier în SUA

 Daniela Cubreacov, Laura Chițac și Veaceslav Galafton  au mers vara aceasta în America, în cadrul unui program de lucru pentru studenți. Într-o călătorie pe care o făceau împreună, cei trei au fost implicați într-un accident rutier, în urma căruia fetele au fost rănite grav.

Într-o dimineață dorind să descopere statul WA s-au pornit în munți. Din cauza timpului și starea mașinii, au derapat de pe șosea și s-au lovit într-un copac. Din fericire Veaceslav a reușit să scape ușor, iar acum băiatul a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea prietenelor sale. Laura și Daniela au suferit mai multe întervenții chirurgicale și totul a decurs cu succes. Laura a avut intervenții chirurgicale la ficat, iar Daniela are mai multe fracturi la oasele bazinului și feței. Fetele vor avea nevoie de o perioadă de reabilitare lungă care va fi costisitoare, motiv pentru care toți cei dornici de a ajuta, o pot face donând online pe https://www.gofundme.com/2s8zxr8k.
Familiile depun mult efort pentru ași ajuta copiii, însă rugăm mult toți care au posibilitate haideți sa ajutăm aceste tinere. 

 Daniela Cubreacov și Laura Chițac au nevoie de o sumă de 30 000 de dolari.