Moldcell a lansat Maratonul Internetului mobil

Maratonul Internetului mobil: 14 orașe în 4 luni pentru toți părinții și bunicii.

Compania Moldcell a lansat primul proiect de incluziune digitală din ţară, destinat persoanelor de peste 50 de ani. Startul Maratonului s-a dat la Bălţi, pe dată de 10 iulie. Circa 100 de participanţi au aflat care sunt beneficiile Internetului mobil, într-un limbaj simplu şi accesibil.

Irina Străjescu, director Comunicare şi Brand Management Moldcell: ”Noi ne trăim viaţă online şi ne adaptăm din mers la inovaţiile tehnologice. însă părinţii şi bunicii noştri la fel merită o viaţă activă şi interesantă, cu ajutorul Internetului mobil. Interesul şi curiozitatea oamenilor de la Bălţi a fost o surpriză foarte plăcută. Ne bucurăm mult că oamenii noştri sunt dornici să afle lucruri noi despre comunicarea pe Internet. Din iulie până în octombrie, echipa Moldcell străbate întreagă ţară cu acest training. Va aşteptăm cu drag!”

La Maratonul Internetului mobil, toţi cei interesaţi pot află cum să vorbească cu cei dragi de peste hotare oriunde şi oricând, practic gratis, să găsească răspuns la orice întrebare online, să acceseze oricând muzică sau filmele lor preferate. De asemenea, datorită reţelelor sociale, părinţii şi bunicii fac parte activă din viaţă copiilor lor, îi cunosc şi îi înţeleg mai bine.

Echipa Moldcell înţelege că beneficiarii depun un efort considerabil pentru a depăşi barierele psihologice şi a acceptă beneficiile activităţii virtuale. De aceea, toţi participanţii la training primesc cadouri garantate de la Moldcell. Premiul mare, un smartphone performant, a fost extras în tombolă.

Nelea Iacobliuc, 58 de ani, câştigătoare smartphone: ”În sfârşit voi putea vorbi în voie pe Internet cu fiica mea, care locuieşte în Rusia, la Saratov. Internetul şi smartphone-ul câştigat mă vor ajută să fiu mai activă. A fost un eveniment foarte frumos, ne bucurăm mult că aţi venit şi va mai aşteptăm.”

Maratonul Internetului mobil continuă pe 17 iulie la Hancesti şi pe 24 iulie la Soroca. Urmăriţi site-ul Moldcell şi invitaţi-va părinţii şi bunicii la prezentare. Astfel îi ajutaţi să rămână tineri, să-şi păstreze optimismul şi poftă de viaţă.

Sursa: protv.md