(VIDEO) Bătaie crâncenă într-un troleibuz din Chișinău

După ce au fost rugați de către taxatoare să vorbească mai încet, doi tineri au agresat-o verbal pe aceasta. În apărarea taxatoarei s-au inclus pasagerii, ce doar au provocat tinerii la acțiuni violente. Unul din ei lovind-o pe taxatoare cu piciorul în piept. Cursa cu troleibuzul 2 s-a terminat cu ușile închise și mai mulți pasageri care le țineau piept tinerilor. Agresorii loveau la stânga și la dreapta cu barele de metal .

Potrivit deschide.md, incidentul a avut loc pe str. Gheorghe Asachi din Chișinau, la data de 6 iulie, în jurul orei 22:00. Doi tineri, în posesia a două bare de metal, au răspuns murdar taxatoarei. La scenă s-a inclus un pasager, ce i-a stârnit și mai mult .

Discuția a luat o întorsătură fizic agresivă, iar cei doi băieți loveau pe cine apucau cu barele metalice. În scurt timp, s-a apropiat șoferul troleibuzului și un bărbat, sunat de taxatoare, dar care nu au putut să calmeze spiritele.

Bărbatul a fost snopit în bătaie, iar ceilalți pasageri s-au pomenit închiși în troleibuz. Șoferul și cu încă alți pasageri, s-au bătut, ca în filmele de acțiune, cu agresorii.

Cei doi tineri au încercat să fugă de la fața locului, prin fereastra deschisă a troleibuzului. Au fost opriți și imobilizați de alți doi bărbați.

Până la aplanarea conflictului au trecut circa 20 minute, timp în care, salonul troleibuzului a fost transformat în câmp de război. Rezultatul – două uși deformate de loviturile agresorilor  și urme de sânge pe podea.

La fața locului a sosit echipajul de poliție, după 30 de minute de la chemare, iar la 10 minute de la sosirea poliției, a ajuns și ambulanța.

Băieții au fost încătușați și transportați la Inspectoratul de Poliție al Sectorului Centru, urmează să fie stabilit dacă tinerii  se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe toxice.

Taxatoarea, ce acuza dureri toracice și dificultate a actului de respirație, a fost preluată de personalul ambulanței și transportată la Spitalul De Urgență.