Ambasadorul SUA într-o discuție cu studenții de la USPEE

Pe 8 mai, în cadrul Universității de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere”, s-a organizat o discuție cu ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, William H. Moser.

 

În discursul său, acesta a vorbit și despre situația politică a statului vecin, problemele cu corupția ale Moldovei dar și despre integrarea UE a țării noastre. Cei prezenți au avut posibilitatea să afle despre proiectele pe care SUA le implementează în Moldova și adreseze mai multe întrebări.

„Întrucît în universitatea noastră se organizează periodic astfel de întîlniri, recunosc că am rămas plăcut suprinsă de această întrevedere. Consider că pentru noi, studenții și, eventual, viitorii profesioniști a fost o discuție destul de utilă. Am fost într-un contact direct cu ambasadorul Americii și am aflat despre parteneriatul dintre RM și SUA”, ne-a declarat Mihaela Chistol, studentă a USPEE.

În cadrul Universităţii de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere” se organizează sistematic întîlniri şi evenimente pentru studenţi. Aceasta este succesoarea Institutului de Studii Politice şi Relaţii Internaţionale fondat în anul 1997.

Doina Salcuțan, USM

Lasă un comentariu