Studenții ULIM printre cei mai buni la atletism

Studenți ai mai multor universități din țară și-au demonstrat aptitudinile sportive într-o competiție de atletism în care au avut și misiunea de a-și apară cistea universității în care își fac studiile. Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost reprezentată cu demnitate de 11 studenți, care au ocupat locuri de frunte și s-au dovedit a fi deosibit de buni în acest sport.

 Cei cu care se poate mîndri universitatea, deținătorii locurilor de frunte la acest concurs, sînt: Olga Cristea, Svetlana Chiric, Ana Plotnic, Iulia Pedcenco, Diana Inculeț la probele pentru fete și Iurie Cazac, Cornel Cemartan, Dumitru Vasilică, Eduard Rotar, Andrei Scutelinciuc, Andrei Ghetman, la probele specifice baieților.

Astfel, sportivii ULIM-ului au cîștigat 4 medalii de aur, 5 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

Au talent dar și dorința de a performa în acest domeniu, doar că o spun cu întristare că la noi în țară nu se investește în sport, de aceea șansele unei cariere sportive sunt marginalizate, totuși, practică atletismul mai mult din placere și aspiră să fie tot mai buni și să ajungă învingători din orice competiție.

Daniela Focșa, ULIM