Cel mai avantajos curs de Limbă Italiană al verii

Limba italiană este a 4-a cea mai studiată limbă din lume, iar numărul persoanelor care doresc să însușească această limbă este în continuă creștere, fie că aceștia vor să plece în Italia la studii, la odihnă, în vizită, sau la muncă.

Liga Națională a Tineretului din Moldova (LNTM) în colaborare cu Centrul Educațional ȘtieTOT organizează un curs de Italiană dedicat tinerilor dornici de a învăţa o limbă nouă.

Cursul este disponibil pentru nivelurile: A1,A2 şi B1. Programul va fi unul flexibil, convenabil  pentru orice persoană: de 5 ori pe săptămână timp de 4 săptămâni, de 3 ori pe săptămână timp de 6 săptămâni şi de 2 ori pe săptămână timp de 10 săptămâni.

Preţul cursului este cel mai mic din oraş: 1300 MDL. Voluntarii din cadrul (LNTM) beneficiază de 50% reducere, iar voluntarii din alte ONG-uri de 25% pentru un nivel, în preţ fiind incluse şi materialile didactice. De asemenea, se oferă :

5% reducere pentru 2 membri ai aceleiași familii,

10% pentru 3 membri ai aceleiași familii,

15% pentru 4 membri ai aceleiași familii,

5% pentru înscrierea la curs a altui cursant.

5% pentru fiecare nivel următor.

Mai mult decât atât, este posibilă pregătirea elevilor pentru a susține BAC-ul la limba italiană, sau pentru a fi admiși la studii în cadrul instituțiilor de învățământ din Italia, Elveția sau Moldova (în cazul în care limba italiană reprezintă un obiect de studiu de bază).

În plus, la solicitare, se pot forma grupe (sau începe cursuri individuale) cu aprofundare în medicină, jurisprudență și economie (pentru pregătirea lingvistică a specialiștilor).

Participând la curs veţi avea parte de:

-curs productiv de limbă italiană,

-profesor cu experiență,

-preț accesibil,

-reduceri pentru cel puțin doi membri ai aceleiași familii,

-reduceri pentru fiecare nivel următor,

-cadou garantat la finalizarea cursului,

-prieteni noi,

-bună dispoziție și amintiri plăcute.

Scopul parteneriatului şi al cursului este de a promova cultura Italiană în Republica Moldova, petrecerea activă,utilă şi distractivă a timpului pentru tineri în perioada de Vară, precum şi promovarea voluntariatului.

Cursurile vor începe când vor fi formate grupele.

Pentru mai multe detalii: 076 00 50 67  ,068 48 41 41.