Tinerii pot participa la un forum în Indonezia

În perioada 29-30 august 2014, în Bali, Indonezia, va avea loc cel de al 6-lea forum organizat de către United Nations Alliance of Civilizations, cu tematica „Unitate prin diversitate: Celebrarea diversității și împărtășirea valorilor comune”.

  La forum vor lua parte politicieni oameni de afaceri, activiști, tineri, reprezentanți ai comunităților religioase, jurnaliști, care lucrează împreună și contribuie la îmbunătățirea relațiilor între culturi și religii asigurând în acest fel pacea de lungă durată.

De asemenea, în cadrul forumului va fi organizat Eveniment special destinat tinerilor, care va avea loc pe 28 august 2014, unde tinerii vor discuta despre „Rolul tinerilor în promovarea Unității prin Diversitate, prin intermediul Educației, Mass-mediei și Migrației”.

În cadrul evenimentului vor participa 100 de tineri selectați din diverse culturi și religii, cu experiență vastă în domeniul dialogului intercultural și în domeniul tineret, dintre care de 40 de locuri vor fi oferite participanților internaționali și celelalte 60 de locuri vor fi destinate participanților indonezieni.

Evenimentul are drept scop stabilirea de contacte, care ar putea să favorizeze colaborarea pe viitor. Participanții la forum vor fi încurajați să disemineze informația acumulată la întoarcerea în țară.

Deadline pentru aplicații este 30 iunie 2014.

Pentru mai multe detalii accesați acest link

Lasă un comentariu