Concurs „Bursa Speranţei” pentru cei mai erudiţi studenţi ai Universităţii Tehnice

În perioada 15 mai – 30 iunie curent are loc Concursul „Bursa Speranţei” pentru cei mai buni studenţi ai Universităţii Tehnice a Moldovei.

Scopul este de a susţine studenţii care au obţinut rezultate remarcabile la învăţătură şi cercetare. Această bursă va acoperi taxa pentru studii, cheltuelile necesare pentru achiziţionarea de materiale didactice, participare la conferinţe studenţeşti, programe de cercetare şi perfecţionare.

Pot participa studenţii care îşi urmează studiile de licenţă, masterat sau doctorat în domeniul ştiinţelor tehnice, agricole, medicale sau pedagogice. Deasemenea, studenţii trebuie să aibă rezultate remarcabile la învăţătură – media generală de 8.5 şi mai mult, diplome sau alte dovezi ce atestă implicarea studentului în proiecte de cercetare, studii aprofundate sau stagii.

De la 15 mai pînă pe 15 iunie 2015 se pot depune dosarele la sediul central BCR Chişinău, după care la 30 iunie vor fi anunţaţi cîştigătorii concursului.

Mai jos ai formularul de participare la concurs. Pentru mai multe detalii şi documente de participare la concurs accesaţi aici .

http://www.utm.md/anunţuri/Formular_bursă_speranţei.pdf