(EDUCAȚIE) Orarul sesiunii suplimentare 2015

A fost afișat orarul sesiunii suplimentare de examene, pentru absolvenții de gimnaziu și candidații la bacalaureat.

Orarul de desfășurare a sesiunii suplimentare din acest an, a fost aprobat de către Comisia Națională de Examene. Sesiunea repetată este organizată pentru toți candidații care, nu s-au prezentat la sesiunea de bază și cei care nu au luat note suficiente. Pentru a putea participa la sesiunea suplimentară candidații la bacalaureat, trebuie să depună o cerere la Centrul de Bacalaureat în care au susținut examenele.
Sesiunea suplimentară pentru absolvenții de gimnaziu va avea loc în perioada 1-6 iulie. Pe data de 1 iulie va fi organizat examenul la limba română pentru alolingvi, pe 2 iulie – la matematică, pe 3 iulie – la limba de instruire, iar pe 6 iulie – la istoria românilor și universală.

În cazul candidaților la bacalaureat, sesiunea suplimentară va fi organizată în perioada 16-23 iulie. Astfel, pe data de 16 iulie candidații vor susține examenul la limba și literatura română pentru alolingvi, pe 17 iulie – la limba de instruire, pe 20 iulie – la limba străină, pe 21 iulie – la disciplina de profil, pe 22 iulie – la disciplina la solicitare. Ultimul examen din sesiunea suplimentară de bacalaureat – limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari,  va fi organizat pe data de 23 iulie.

Aici puteți accesa orarul desfășurării sesiunii suplimentare de examene.

Sursa: edu.md