Acasă Evenimente  Festivalul ”IA MANIA” la a 5 ediție!

 Festivalul ”IA MANIA” la a 5 ediție!

0
 Festivalul ”IA MANIA” la a 5 ediție!

Pe 8 iulie, se dă startul festivalului ”Ia Mania” – acesta include gastronomie, artizanat, artiști și costume naționale – toate acestea fiind prezentate pe malul râului Nistru, satul Holercani.

”IA MANIA” – este unul dintre cele mai frumoase și văratice festivaluri de la noi care ne oferă frumoasa posibilitate de a purta ie națională și de a fi mai aproape de tradițiile naționale.

În cadrul festivalului vor fi prezentate: parada costumului tradițional din 15 sate ale Moldovei, bucătăria tradițională cu cele mai îndrăgite bucate țărănești, aduse de gospodinele din raionul Dubăsari, spectacol culinar – o mămăligă de 300 kg, târg cu premii: cocoș, iepure, ied și berbec, concurs de pictură ”Cai verzi pe pereți”, târg de artizanat, concursul tinerilor designeri ”Mândria”, muzică, voie bună și o horă gigantică!

Organizatorii încurajează vizitatorii să poarte ii și cămăși tradiționale la ”IA MANIA”. Aveți o posibilitate frumoasă să fiți parte a festivalului și să vă încărcați cu bună dispoziție  pentru un an înainte. Pe lângă cele enumerate veți fi surprinși de priveliștea minunată și ambianța plăcută care vă așteaptă pentru a vă împlini sufletele.

 N-ai mașină dar vrei să ajungi la Festivalul ”IA MANIA 2017”?

Începând cu 8:00 dimineața, de la stația de la Circ se va porni câte un maxi taxi spre Holercani. Prețul unei călătorii va fi de 27 de lei.

DATA: 08 iulie 2017

ORA: 11:00

LOCUL: satul Holercani, Dubăsari

PREȚ BILET EARLY BIRD: 50 lei

PREȚ BILET ÎN ZIUA EVENIMENTULUI: 80 LEI

COPII SUB 12 ANI ȘI PENSIONARII, LA PREZENTAREA CARNETULUI, INTRĂ LA FESTIVAL GRATUIT.

Stagiar Elena VIZIRU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here