(EVENIMENT) Art-Labyrinth Summer Festival 2015

Pentru toți cei carora le place ceva neobișnuit si deosebit Art-Labyrint 2015 – este un festival de artă și cultură alternativă și a unei conștiințe pure.

 

Al 8-lea an al Festivalului, al 8-lea an al infinitului zbor. Aici vin oamenii pentru a primi o experienţă existentială enormă și retrăiri puternice. “Experience-ul” – este scopul și principala ideea festivalului. Ne v-om stărui ca aceste 3 zile sa nu fie doar «party» sau o simplă distracție din plictiseală. Dorim ca cei veniţi să devină participanți și creatori ci nu simpli spectatori.

În fiecare an se alege un loc nou și întotdeauna e un loc maxim apropiat de natura, oamenii ce vor veni la festival nu vor observa nici o urma de civilizație, cu excepția celei facute pentru festival. Unica ce va ramîne de la progres va fi aparatura muzicală.

Automobilele nu vor fi admise pe teritoriu festivalului (în apropiere va fi organizată o parcare păzită), Alcoolul tot nu este admis pe teritoriu.
V-om trăi în corturi, v-om bea apă de la izvor și v-om găti pe rug sau puteți cumpăra mîncare la bucătărie, gătită de oamenii buni și bucătari geniali tot pe rug (numai mult mai mare).

La festival nu va rămîne loc pentru plictiseală – master-class-uri, piese teatrale, cinema, muzica, body-art, excursii, fire-show, lupte de cavaleri și multe altele, mai mult ca atît, fiecare doritor poate să participe în programa festivalului, dacă are ce împărți cu cei din jur
Participanți – muzicieni și maiștri – din Moldova, Ucraina, Franța, România, Belgia, Ungaria.

Festivalul nostru nu este unul comercial și evită prezența pe teritoriul său al elementelor burgheze cum ar fi placatele de publicitate sau alte atribute ale vieții urbane. Așa că, cum va fi Labyrinth-ul depinde de noi – de fiecare participant a festivalului.

Festivalul este organizat de entuziaști care cred că arta și muzica pot aduce în lumea noastă inspirație, umanitate și compasiune.

Anul acesta va așteapta un program foarte larg:

 • scena muzicală ( vor veni o mulțime de formații muzicale foarte bune)
 • gustari vegetariene
 • diverse seminare si work-shop- uri
 • yoga
 • experiența de a trai in sânul naturii
 • teatru
 • noaptea filmelor
 • fire- show

și multe altele.

Numai oameni pozitivi si numai valuri de energie pozitivă.

Locul evenimentului: malul râului Nistru, aproape de satul Socola (r. Șoldanești) – 130 km de la Chișinău

Un loc frumos, care combină apropierea de apă, pădurilor virgine, peșteri și monumente arhitectonice. Acest loc este atractiv nu numai pentru peisajele sale, dar și pentru istoria sa: o așezare veche a alcedarienilor, cimitirul evreiesc vechi, stâncă, locul a trei confesiuni din satul Rașcov.

10837995 770185803095250 3511762718820554149 o

Transport:

 • Va fi organizat un transport de la Chișinău pentru festival. Prețul – 80 lei. IMPORTANT – Biletele sunt vândute în prealabil la nr de tel: 078 738 801 ; 060 238 449 (Vasile). 

De la 22 iunie până la 02 iulie în fiecare zi între 19:00 și 21:00 Vasile vă va aștepta la Art-Labyrinth.

Program de autobuze:

 • Joi (2.07) – 18:30
 • Vineri (3.07) – 8:00, 12:00, 18:00
 • Sâmbătă (4.07) – 8:00

Plecarea autobuzelor, ca de obicei de la circ (vă rugăm să fiţi pe loc cu 15 min înainte de plecare).

Biletele pentru drumul înapoi vor fi vândute la centrul de informații la FESTIVAL.

Transport public:

 • Multe microbuze merg la Socola sau Vadul lui Rașcov direct de la Chişinău. Costul estimat – 65 lei. Programul poate fi aflat de la biroul de informații de la autogara de nord.

Mașina proprie:

 • Drumul spre festival – aproximativ 135 km. Pînă la Șoldanești trecem prin Orhei, pe urmă pe drumul spre Rezina. Drumul este bun, recent renovat. Înainte de Rezina (aproximativ 5 km) virați la stânga la satul Tsarevka, Șoldanești.

  Trecem de Șodanești și la ieșire din oraș lângă benzinăria Rompetrol cotiți la dreapta lângă semnul Vadul lui Rașcov. Până în satul Vadul lui Rașcov mergeți 20 km pe un drum de țară. Trecem prin satul Șestaci, după care cotim la dreapta la o intersecție cu indicatorul – Vadul lui Rașcov.

  Socola este direct adiacentă la acest sat. La sosirea în Vadul lui Rașcov coborâm până jos de la un deal și de acolo cotim la dreapta de la indicatorul Socola. Prin urmare, calea va fi marcată cu panglici strălucitoare, vor fi și semne. Pentru a ajunge la locul festivalului trebuie să treceți de ambele sate pe drumul principal până la Nistru. Așa o să ajungeți la parcare a Festivalului.

Petreceți timpul bine n sînul naturii pe data de 3-5 iunie  🙂

Sursa: fest.md

Lasă un comentariu