(EVENIMENT) Ecoul Străzii – ARHITECTURA și ISTORIA MUZEULUI de Etnografie și Istorie Naturală

 

 Ești student de la Facultatea de Urbanism și Arhitectură? Ești curios de istorie, elemente arhitecturale, transformări și multe altele privind un monument de arhitectură? Atunci proiectul propus de Asociația Arhitecților ”Archilitic” și ”Ecoul Străzii”- e tot de ce ai nevoie.

  Asociația Arhitecților ”Archilitic” și ”Ecoul Străzii” – proiectul care își propune să promoveze patrimoniul arhitectural al Chișinăului, anunță cea de-a 4-a întâlnire din șirul celor 10 preconizate pentru această vară. 

 Aceasta e un loc unde veți avea posibilitatea să faceți Networking calitativ și totodată afla despre istorie, elemente arhitecturale, tehnici de executare, transformări și multe altele privind un monument de arhitectură valoros. Aceste povestiri sunt gratuite și îndreptate spre a spori calitatea și cantitatea informației spre educarea tinerilor arhitecți și istorici. Sunt așteptați toți doritorii de a afla lucruri noi și interesante. 

 La finalul primelor 10 povestiri, celor mai devotați ascultători li se va înmâna cate o diplomă din partea Asociației ”Archilitic” și celor de la Arhitectură se va acorda posibilitatea de a deveni membru al acesteia. 

 Evenimentul va avea loc pe data de 4 iulie 2015 la orele 11:30 în centrul capitalei pe strada Mihail Kogălniceanu 82.

 Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului de pe facebook : https://www.facebook.com/events/874675082623157/