Mevv sparge stereotipurile și lansează noul videoclip în troleibuz

Aseară, Mevv a lansat un nou videoclip pentru piesa “Dimineața”, în cadrul unei petreceri private în incinta unuia din troleibuzele municipiului Chișinău. Invitații au străbătut capitala preț de două ore, timp în care au cântat, au dansat, au câștigat premii la tombolă și au vizionat în premieră proiecția noului videoclip.

Călătoria a fost posibilă cu un bilet special, acordat prin concurs unui număr limitat de membri ai clubului de admiratori “Mevv VIP”. La eveniment au mai fost prezenți echipa de producție a videoclipului – Weddo și TELI, câțiva dintre participanții la filmări, o parte din muzicienii proiectului și numeroși membri ai presei. “Când o să mai aveți șansa să vă simțiți bine în transport public?”, glumește Mevv în momentul în care urcă în troleibuzul petrecăreț. “Evenimentul în sine a fost o formă de a mulțumi celor care ne sunt alături necondiționat și acceptă toate ideile noastre netradiționale”, adaugă interpretul.
  Într-un decor minimalist, protagoniștii videoclipului (El – Mevv, Ea – Indira Terentiev) relatează situații de rutină din viața de cuplu, în special clișeele care persistă în videoclipurile de dragoste. Astfel, acesta are o tentă sarcastică, punându-se accent și pe ceea ce se petrece, de obicei, în culise, în timpul filmărilor. 


 “Nouă nu ne prea place să o facem pe serioșii. Am zis să parodiem puțin acele situații de care, inevitabil, probabil, orice cuplu se face vinovat. Gestul spectatorului plictisit de la final exprimă cât de banale pot fi certurile în cuplu, convențiile sociale, cum ar fi faptul că femeia “trebuie” să gătească și să o facă bine, lipsa eforturilor de a face ceva special, exemplificat prin consumul excesiv de filme, sau neaprecierea gesturilor ce, eventual, duc din nou la certuri exagerate și amenințări cu împachetarea valizei, directă sau indirectă” explică regizorul videoclipului, Denis Chirtoacă.

“Dimineața” este cel de-al șaselea single lansat de Mevv de la debutul lui anul trecut. Ca și în cazul tuturor pieselor lansate anterior, muzica și textul îi aparțin interpretului. Noul videoclip poate fi urmărit la www.smarturl.it/MevvDimineata