Conferința Internațională cu expoziție de Sisteme Electromecanice și Energetice SIELMEN-2015

  Conferința SIELMEN reprezintă un prilej deosebit pentru dezbateri mediului academic, industrial și de cercetare privind noile realizări, concepte și practici noi în domeniile electromecanic și energetic.

  Avem onoarea de a vă informa referitor la cea de a 10-a ediție a Conferinței Internaționale cu expoziție de Sisteme Electromecanice și Energetice SIELMEN-2015, organizată de Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică si Informatica Iași, România, Facultatea de Inginerie Electrică Craiova, România și Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică Chișinău, Republica Moldova în perioada 8-9 Octombrie 2015.

  Concepută de fondatorii d-nii profesori universitari, DHC Tudor AMBROS (Chișinău), Petru TODOS (Chișinău), Aurel CÂMPEANU (Craiova) și Lorin CANTEMIR (Iași) ca un forum pan-românesc, conferința bienală SIELMEN și-a extins granițele, atrăgând specialiști din mai multe țări.

 SIELMEN 20153

  Conferința SIELMEN reprezintă un prilej deosebit pentru dezbateri mediului academic, industrial și de cercetare privind noile realizări, concepte și practici noi în domeniile electromecanic și energetic. Acest forum întotdeauna s-a bucurat de atenția ministerelor de resort, agențiilor economici, ANRE și AEE, Ambasadei României la Chișinău, întreprinderilor de profil.

  Pentru mijloacele mass-media conferința SIELMEN oferă o posibilitatea unică de a reflecta starea și problemele actuale ale domeniilor electromecanic și energetic, de a face cunoștință cu personalitățile notorii care activează în aceste arii.

 SIELMEN 20152

  Pentru informații mai ample puteți apela la persoanele de contact: 

  • politici energetice moderne (prof. Valentin ARION, 022-23-72-82, valentin.arion@tempus.md)
  • sisteme de conversie electromecanică a energiilor (prof. Tudor AMBROS, 022-23-76-19, tudorambros@gmail.com)
  • surse regenerabile de energie  (prof. Ion SOBOR, 022-23-76-19, ion.sobor@gmail.com)
  • producerea, transportul și distribuția energiei electrice (prof. Ion STRATAN, 022-23-75-10, ipstartan@gmail.com)
  • propulsie electrică troleibuze și vehicule speciale (dr. conf. Ilie NUCA, 022-23-76-19, nuca_ilie@yaho.com)
  • metrologie, standardizare și asigurarea calității (dr. conf. Andrei CHICIUC, 022-23-76-19, 4chicuc@gmail.com)
  • politici de educație inginerească (prof. Petru TODOS, 022-23-78-61, todospetru@yahoo.fr)