Akzente te invită la un performance live | Mike Dehnert

Centrul Cultural German Akzente, împreună cu OLAN DEEP, invită tinerii pasionați de muzică electronică la un performance live susținut de artistul berlinez, Mike Dehnert. pe 17 decembrie 2017.

Originar din Berlin, MIKE DEHNERT, din 2007 este producătorul labe-ului techno Fachwerk Records, MD2, și al unei subdiviziunii orientată mai mult spre house, numită Colomabge.
Misiunea labe-ului său este simplă: elaborarea tehnicilor individuale și originale, specifice doar mărcii lor. Anume asta și au făcut băieții, au avut 37 de ocazii diferite când au reconfirmat statutul labe-ului și au câștigat respectul artiștilor, inclusiv și a fanilor techno din întreaga lume.

pentru prima dată la Chișinău

Dehnert este bine cunoscut prin live set-urile sale în cluburile top din lume precum Berghain și Tresor, iar acum vine pentru prima dată în Chișinău cu un performance original. Propriile sale producții au fost puse în circulație mondială și de Clone Records, Echochord Colour, Deeply Rooted House și Delsin.

Tinerii interesați de muzica electronică au posibilitatea de a descoperi o gamă nouă auditivă a muzicii techno.

Performance-ul lui Mike Dehnert va fi susținut alături de către producătorii locali de muzică techno Dubfound (Nurum / Swoon) și OLAN DEEP, începând cu ora 22:00 la Kira’s Club.

Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii, accesează aici.

Acest eveniment are loc datorită sprijinului Institutului Goethe de la București.

Lasă un comentariu