Teatrul Național Eugene Ionesco te invită la spectacol

 

Sfârșitul de săptămână se apropie cu pași grăbiți, iar pentru ca acesta să fie  unul cât mai inspirat echipa Studentus te invită să-l petreci frumos vizionând unul din spectacolele care se joacă la Teatrul Național Eugen Ionesco. Conform stării tale sufletești poți să alegi între comedie și dramă și să te la și purtat de amalgamul de emoții ce inundă scena preț de aproximativ nouăzeci de minute. Dacă nu ești încă sigur ce ai vrea să vizionezi, atunci ți-am lăsat mai jos câteva recenzii.

  Woyzeck /Vineri, 8 decembrie/

 Woyzeck este un spectacol care are drept subiect povestea unei crime, a unui soldat torturat de mediul în care trăiește.  Această dramă îl prezintă pe actorul Tudor Țurcan ca fiind cel dintâi anti-erou al modernității teatrale, un om banal, lipsit de măreție, incapabil chiar de verbalizarea propriilor dileme, însă ideea pe care încearcă să o comunice spectacolul este cea potrivit căreia viața este o posibilitate.

Ultima noapte la Madrid  /Sâmbătă, 9 decembrie/

Monospectacolul este un amalgam de emoții care oscilează de la tristețe la bucurie. Pe parcursul a 90 de minute veți putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, femeia care a trăit atât decepția, cât și succesul. Spectacolul este de o încărcatură emoțională deosebită care trezește stări afective de durată.

TEI Ultima Noapte la Madrid

 Chiriţa în provincie /Vineri, 10 noiembrie/

 Coana Chirița vă va face să râdeți pe cinste, iar pentru a vă transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să vă delectați cu vin domnesc și plăcinte.