Barcelona a pregătit 100 de milioane de euro pentru un jucător al lui Liverpool

Atacul pentru Coutinho!”. Acesta este titlul apărut pe prima pagină a ziarului de casă al Barcelonei, Sport. Spaniolii susțin că oficialii grupării blaugrana se află deja la Londra pentru a negocia trecerea pe Camp Nou a starului lui Liverpool.

Astfel, Barcelona speră să rezolve transferul mijlocașului ofensiv, pentru care e dispusă să plătească până la 100 de milioane de euro. Philippe e dorit și în eventualitatea plecării lui Neymar, dar ar avea loc în echipă și dacă starul blaugrana rămâne pe Camp Nou.

Liverpool a refuzat o primă ofertă de 72 de milioane de euro, dar negocierile au continuat, chiar dacă Jurgen Klopp speră să nu se despartă de un jucător considerat exponențial pentru echipa ”cormoranilor”.

Șansele ca mutarea să se facă sunt destul de mari, mai ales că Liverpool l-a luat în această pauză competiţională pe Salah, de la Roma, contra a 42 de milioane de euro.

Un trident ofensiv cu Salah, Firmino şi Mane e văzut de mulţi destul de puternic, mai ales că pe bancă vor lua loc fotbalişti ca Sturridge sau Origi. Drept urmare, plecarea lui Coutinho nu ar fi o pierdere insurmontabilă, având în vedere suma de bani încasată.

34 de goluri în 138 de meciuri a reuşit Coutinho pentru Liverpool

Coutinho, jucător care a fost dorit și de PSG, mai are contract până în 2022 cu Liverpool şi mai este dorit și de Bayern Munchen.

Coutinho a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 10 milioane de euro.