Dor de Moldova – un nou program lansat de BRD

Biroul Relații cu Diaspora (BRD) a lansat un nou program – Dor de Moldova – cu scopul de a mobiliza membrii diasporei pentru descoperirea și promovarea potențialului turistic al Republicii Moldova, conform Strategiei de dezvoltare a turismului 2020 și Strategiei naționale „Diaspora 2025”.
Participanții la programul Dor de Moldova, persoanele din diaspora Republicii Moldova revenite în țară, vor primi Pașaportul turistului prin intermediul căruia vor putea beneficia de reduceri la produsele și serviciile prestate de agenți economici din industria turismului din Republica Moldova în perioada iulie-august 2017.

Programul Dor de Moldova este implementat de BRD, în parteneriat cu Agențiua Turismului a Republicii Moldova, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova și Organizația Inetrnașională pentru Migrație, misiunea în Moldova.

De asemenea, Pașaportul turistului va fi distribuit în diasporă prin prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, dar și a celor mai solicitate puncte de trecere a frontierei de stat.

Pașaportul turistului, aici.

Sursa: http://brd.gov.md