Festivalul de Teatru „Ostende” la a III-a ediție, vezi și tu

Festivalul Municipal de Teatru „Ostende” este anul ăsta la a 3-a ediție și te invită să vezi cum 9 trupe de teatru își vor prezenta fragmentele pe scena teatrului Luceafărul, 17 martie, ora 14:00.

scopul proiectului

Scopul principal este de a promova arta teatrală în rândul tinerilor de 16-25 de ani din municipiul Chișinău. Toate atelierele organizate le dezvoltă abilitățile artistice și le oferă posibilitatea de a-și consolida cunoștințele în acest domeniu. În ultima zi toate trupele vor evolua pe scena teatrului Luceafărul, unde vor fi apreciați de oameni emeriți in arta teatrală.”, ne spune Mădălina Ploșniță, coordonatorul proiectului.

Trupele de teatru sunt formate din amatori, elevi din licee cu profil teatral, studenți la AMTAP. Participanții au avut traininguri în decurs a 3 zile cu oameni de teatru, iar concursul propriu-zis va avea loc mâine, 17 martie, cu premii pentru cele mai bune 3 prestații & pentru cel/cea mai bun/ă actor/actriță. Vezi cum vor evolua pe scenă trupele „sala33”, „Ghioceii”, „Theatron”, „FEDELLI”, „Carpe Diem”, „Rebelas” și „Un tramvai numit DORINȚA”.

Intrarea este liberă.