Șapte idei ca să-i surprinzi plăcut pe cei dragi

Idei de cadouri
Imagine simbol Sursa: https://www.teilor.ro/blog/idei-de-cadouri-de-craciun-pentru-familie-si-prieteni

Sărbătorile de iarnă aduc magie, anume în această perioadă lumea devine mai bună, mai deschisă și mai zâmbitoare. Pentru a întregi atmosfera de poveste, cadourile sunt vedetele acestui sezon. În funcție de persoane și micile plăceri ale acestora, putem selecta daruri utile, dar și plăcute. 

  1. Pentru ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie mai caldă și colorată, poți oferi cadou o pătură ornamentată cu elemente de Crăciun. Cadoul poartă în sine amintirea persoanei dragi, te încălzește în nopțile reci și poate fi utilizată timp de mai mulți ani.
  2. În anotimpul rece ne place să savurăm ceaiul sau cafeaua în fața șemineului, geamului privind cum norii cern zăpada. Cacao de casă în aceste momente, devine un cadou bombă, mai ales dacă e și gustos.
  3. Și pernuțele de Crăciun pot fi un cadou drăguț. Cu brazi, acadele, îngeri, Moș Crăciun și alte elemente decorative pentru sărbătorile de iarnă, aceste cadouri sunt adorate de către copii cel mai mult, făcând somnul mai dulce.
  4. Nu uita nici de figurinele cu Moș Crăciun. Aceste cadouri simple sunt tocmai potrivite pentru spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a crea un spațiu de poveste la poalele pomului de Crăciun.
  5. Și cadourile dulci pot fi surprize plăcute de sărbători. Jucăria Moș Crăciun, Jucăria Crăciunița (cu pachet de dulciuri în interior) include bomboane și ciocolate pentru fiecare dintre noi. Acest dar este o opțiune perfectă atunci când nu cunoști preferințele persoanei, dar ții neapărat să-i oferi un cadou. 
  6. Iar dacă vrei ca darul tău să fie unul și mai special, optează pentru setul de măști decorate. Acestea sunt suficiente pentru a vedea zâmbetul celor dragi. Mai ales că acum, fără ele nu se permite în locuri publice.
  7. Și felicitările manuale reprezintă o modalitate frumoasă de a felicita prietenii sau colegii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Iar pentru că cel mai des apelăm la cadouri simbolice, acestea sunt mai mult decât potrivite. 

Sper că te-am ajutat. Ai șapte motive să faci cadourile mai originale și să-i surprinzi pe cei dragi.

Nicoleta Vasiliev