Chișinăul s-a distrat pe ritmurile lui Andrew Rayel

      Chișinău Summer Fest, festivalul ce a combinat timp de două zile mai multe stiluri de muzică și tipuri de bere, a fost DJ-ul moldovean Andrew Rayel care și-a făcut audiența să sară la propriu pe hiturile sale cu care s-a consacrat, dar și pe cele mai recent lansate.

     În puținele momente în care a vorbit, Andrew și-a exprimat recunoștința pentru primirea călduroasă, spunând că este foarte bucuros să revină acasă. Alături de Andrew au mai încins atmosfera și Carla’s Dreams, Dan Balan, Zdob si Zdub, Alternosfera, Formația Tarmis, SunStroke Project și mulți alții. Participanți au avut parte de un mega concert cu muzica bună.
Aflat la prima ediţie, festivalul „Chişinău Summer Fest”, este o adevărată sărbătoare de familie. Organizatorii au amenajat în parc zone imense pentru picnic, arii de divertisment pentru toate vârstele, precum și concursuri. Oamenii au putut savura din plin bere, cvas și alte băuturi pe gustul fiecăruia. Iar cei mici se pot bucura din plin de copilărie. Timp de două zile, inimile spectatorilor bat în unison.

Stagiar Vasile Badiu.