Primul episod Mr.Bean împlinește astăzi 25 de ani

Actorul britanic Rowan Atkinson, cel care i-a dat viață simpaticului personaj Mr.Bean, a sărbătorit 25 de ani de la difuzarea primul episod al comediei create chiar de el. Vedeta și-a făcut o apariție inedită în faţa Palatului Buckingham din Londra, care i-a lăsat pe toți trecătorii cu gura căscată. Renumitul personaj şi-a condus celebra maşină de pe un fotoliu pus pe plafon. De altfel, autoturismul era plin cu daruri.

Personajul favorit al britanicilor Mr. Bean a sărbătorit cei 25 de ani de când a apărut pe micile ecrane. A făcut-o într-un mod mai puțin obișnuit. Într-un fotoliu, pe plafonul unei mașini, actorul, însoțit de celebrul ursuleț Teddy a decis să marcheze această zi specială printr-o plimbare la Palatul Buckingham.

Curioșii s-au îmbulzit în faţa Palatului, pentru ca să-l vadă pe cel care timp de mai multe sezoane le-au descrețit frunțile cu numerele lui comice.

Serial britanic de comedie Mr. Bean a apărut prima dată pe micile ecrane în 1990. Bazat pe un personaj creat de actorul Rowan Atkinson la Universitatea Oxford, serialul valorifică gestica lui Mr. Bean, descrisă ca un copil în corpul unui adult, în rezolvarea mai multor sarcini zilnice în care intervin probleme.

http://www.jurnaltv.md/