Mierea și scorțișoara- remediu perfect pentru slăbire

Mierea şi scorţişoara vă ajută să slăbiţi 2 kilograme săptămânal fără să faceţi schimbări în alimentaţie şi vă feresc de boli.

Folosite separat, atât mierea, cât şi scorţişoara au proprietăţi uimitoare, datorită multitudinii de elemente pe care le conţine fiecare: vitamine, substanţe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici și antioxidanţi. Combinarea lor este, însă mai eficientă.

Avantajul acestei diete este că veţi pierde aproximativ 2 kilograme săptămânal, în special din zona abdomenului, fără a vă modifica regimul alimentar.
În plus, adepţii dietei susţin că această combinaţie ajută la prevenirea cancerului şi a afecţiunilor inimii şi că reglează funcţiile sistemului digestiv. De asemenea, scorţişoara acţionează asupra zahărului din sânge, contribuind la eliminarea lui înainte de a fi transformat în grăsime.
Scortisoara stabilizeaza nivelul de zahăr din sânge, crescînd metabolismul glucozei (mierea este descompusă în organism în glucoză și fructoza, pentru o asimilare mai eficienta) și îmbunătațind funcția insulinei. Cum glicemia crescută declanșează secreția de insulină, ducînd mai departe la depozitarea grăsimii, scorțisoara previne acest lucru, ajutîndu-te să slăbești.
Cura cu miere și scorțișoară durează două săptămîni.

Cantități necesare
– 1 lingură de miere de albini;
– 1 linguriță de scorțișoară pudră;
– 1 cană de apă.
Pune scorțișoara într-un vas și toarnă deasupra o cană de apă fierbinte. Lasă scorțișoara la opărit vreme de 15 minute, iar după ce apa s-a răcit adaugă mierea de albine. E foarte important să nu pui mierea în apa fierbinte, pentru că îi va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta să funcționeze.
Consumaţi prima parte din acest amestec dimineaţa, pe stomacul gol, iar a doua parte seara, înainte de culcare. În cazul în care vrei să iei cura de mai multe ori pe zi, prepară o cantitate mai mare de miere cu scorțișoară.

Rezultatul curei cu miere și scorțișoară va fi vizibil după două săptămâni, dar dacă vreţi să slăbiţi mai mult o puteţi relua după o lună.
Combinația de miere și scorțișoară îmbunătățește digestia și menține sănătatea sistemului digestiv, eliminînd paraziții, fungii și bacteriile din intestine și înbunătățind foarte mult digestia.

Pentru ca această dietă echilibrează nivelul de zahăr din sînge, vei resimți mai puțin poftele alimentare, în mod special pofta de dulce, senzația de sațietate se va instala mai repede, iar tu vei începe să mănînci mai puțin.