Șterge mesajele deja trimise cu noua aplicație de la Raketu

Cu siguranță ți s-a întimplat să trimiți un mesaj care, mai tîrziu ai regretat și ți-ai fi dorit atunci să poți să-l ștergi așa încît nici tu, nici destinătarul să nu-l mai vadă.

Uite că o astfel de opțiune există. O aplicație pentru telefonul mobil, disponibilă pentru iOS și Android poate să te ajute în astfel de situații.

 Aplicația se numește RakEM, dezvoltată de firma Raketu și permite utilizatorului să elimine mesajul din dispozitivul său dar și din dispozitivul destinatarului, tehnologia bazîndu-se pe conexiunea directă între dispozitive și nu permite accesarea neautorizată a datelor de către persoanele ce ar dori să citească mesajele a căror destinatari nu sunt.

„Oamenii vor să fi siguri de securitatea comunicării lor, de faptul că este privată şi protejată şi că, dacă au îndoieli în privinţa unui mesaj expediat, se pot răzgîndi şi îl pot şterge cu încrederea că, într-adevăr, va fi şters complet”, explică Greg Parker, președinte si CEO a Raketu.

  Pe lingă mesagerie, aplicația oferă servicii de sharing (fotografii, fișiere) mesagerie vocală, locație cît și controlul conținutul deja șters. Disponibilă în toate limbile, gratuită pentru iOS și Android, aplicația este folosită în mai mult de 150 de țări.

Lasă un comentariu