Coafuri care te fac să pari mai slabă

Află cum anumite coafuri alese inteligent te pot face să arăţi mai slabă.

Când vine vorba de îmbunătăţirea aspectului, căutăm mereu modurile cele mai rapide şi uşoare de a ne atinge scopurile. Soluţiile rapide de cele mai multe ori eşuează. Uneori, cele mai mici schimbări pot produce efecte pozitive notabile. 

Să arate mai slabe şi mai tinere! Acestea sunt cele mai mari dorinţe ale femeilor care ajung într-un anumit punct al vieţii lor. Am putea să fim tentate să credem că alegerile noastre în materie de coafuri şi greutatea noastră au câte ceva în comun şi adevărul este că anumite coafuri ne pot face să arătăm mai slabe, în timp ce altele, nu. Că şi în cazul hainelor, structura, lungimea şi chiar culoarea părului pot lucra în favoarea noastră şi ne pot ajută să arătăm bine în ochii celorlalţi. În acelaşi timp, o coafură nepotrivită poate deveni o sursă de frustrare şi dezamăgire.

tunsori ca sa pari slaba

Alegerea unei coafuri în funcţie de trăsăturile noastre faciale este primul pas care trebuie făcut dacă vrem să ne ajustăm look-ul. Însă, trebuie să ştim şi ce trebuie să adăugăm pentru a obţine imaginea pe care ne-o dorim. Fiecare femeie are propriile nevoi, dar există un set de principii care se aplică multor cazuri. Dacă vrei să pari mai slabă, fii atentă la anumite tehnici de a tunde părul şi la anumite moduri de a-l aranja.

Părul lung este una din cele mai inspirate alegeri datorită faptului că poate fi perceput în multe moduri. De fapt, tunsorile medii sau scurte care se termină la barbie sau deasupra ei (tunsorile bob) nu se potrivesc dacă vrei să ascunzi câteva kg în plus. Este o idee bună să adopţi o tunsoare filată pentru a da volum natural părului. Stilul tunsorii filate nu e foarte important când vrei să pari mai slabă, dar ar trebui să fii atentă la lungime. Asigura-te că părul trece de barbie, pentru a reduce lărgimea pomeţilor.

Coafuri lungi care te fac sa pari mai slaba

Dacă vrei să îţi faci o tunsoare cu breton pentru a-ţi încadra faţă, asigura-te că nu îţi vei face un breton drept care va reduce lungimea fetei. Încearcă un breton într-o parte. Este recomandat să-ţi faci volum în vârful capului, pentru că îţi vei evidenţia ochii şi fruntea în acelaşi timp. Dacă îţi şi străluceşte părul, rezultatul va fi şi mai satisfăcător. Totuşi, dacă nu ai timp să-ţi faci o coafură complexă, îţi poţi face o cărare într-o parte şi efectul este acelaşi: vei părea mai slabă.
O altă idee bună este să-ţi faci şuviţe. Contrastul între culori va creea un efect de umbre care va susţine imaginea pe care încerci să o ai. Deşi tunsoarea este mai importantă decât culoarea, şi alegerea nuanţei potrivite îţi poate aduce rezultatul dorit.

Coafuri bob care te fac sa pari mai slaba

Dacă vorbim de coafurile care te fac să pari mai slabă, trebuie să ştii că cele French, cozile de cal, cele mai lejere şi cele mai uşor de realizat sunt cele mai bune alegeri atât pentru evenimente formale, cât şi pentru cele casual. Cozile de cal au abilitatea de a evidenţia pomeţii şi de a crea volum în vârful capului, coafurile French au acelaşi efect, iar onduleurile crează destul volum pentru a transformă şi cea mai simplă coafură.
Accesoriile de par pot ajută şi cea mai simplă coafură să iasă în evidenţă şi te pot face să pari mai slabă. Cu cât le pui mai în vârful capului, cu atât efectul acestor accesorii va fi mai mare aşa că nu ezită, beneficiază de pe urmă lor şi crează coafuri stilate şi sofisticate.

coafura cu parul prins care te face sa arati mai slaba

Sursa: yve.ro

Lasă un comentariu