Cum să menţii flacăra iubirii în relație

Când te-ai îndrăgostit de iubitul tău, îţi plăcea până şi respiraţia lui de dimineaţă. Apoi ţi-ai dat seama că sforăie şi poartă acelaşi tricou trei zile la rând. Pentru a menţine pasiunea arzândă, trebuie să munceşti puţin. Pune în practică ideile următoare şi veţi rămâne îndrăgostiţi pentru totdeauna!

1. Păstrează plângerile legate de corpul tău pentru tine. Cu cât te simţi mai confortabil alături de partener, cu atât mai tentată vei fi să spui cu voce tare că te-ai îngrăşat sau că celulita de pe fund e mai vizibilă – lucruri pe care nu le-ai spune niciodată dacă te-ai află în postura de iubita sexy de la început.

2. Adormi lângă el dezbrăcată după sex – nu te grăbi să-ţi pui imediat pe tine pijamaua preferată.

3. Nu te certa cu el în public. Chiar dacă face din nou o chestie care te scoate din sărite – de exemplu, te contrazice în tot ceea ce spui – aşteaptă până ajungeţi acasă pentru a-i cere socoteală.

4. Păstrează-ţi aura feminină amintindu-ţi să nu te dai cu deodorant, să nu-ţi cureţi urechile şi să nu-ţi tai unghiile de la picioare în faţă lui.

5. Aranjează-te puţin înainte să ieşiţi din casă, chiar dacă e vorba doar de o alergare în doi. Nu trebuie să-ţi machiezi toată faţă, dar mici retuşuri pe ici-pe colo nu strică niciodată.

6. Poartă lenjerie sexy şi în zilele obişnuite, nu numai de Sfântul Valentin sau cu ocazia aniversărilor.

7. Ajungeţi la o înţelegere alegând un show TV la care să va uitaţi împreună. Renunţă la obiceiul de a merge în dormitor că să-ţi vezi serialul preferat, pentru că el are chef să se uite la un meci de fotbal.

8. Nu uita niciodată să te epilezi şi să arăţi de nota 10.

9. Suprinde-l când e în duș, dar nu pentru că te grăbeşti şi lui îi ia prea mult, ci pentru că îţi doreşti o partida de sex rapidă sub apă.

10. Ieşi cu prietenii şi întâlneşte-te cu el mai târziu – după ce ai fost complimetata de alţi tipi, te vei simţi mai sexy şi gata de „acţiune”.

11. Mergeţi împreună la un pahar, ca pe vremea când aţi început să ieşiţi, şi discutaţi despre toate speranţele şi planurile voastre de viitor.

12. Spune-i cât de sexy e şi îţi va întoarce complimentul.

13. Hrăneşte-i orgoliul ocazional spunându-i minciuni nevinovate precum: „Tipa aia te mânca din priviri” sau „M-am gândit la tine toată ziua”.

14. Ocazional, planifică activităţi de weekend care să nu-l includă – astfel nu-ţi va reproşa niciodată că se simte „sufocat”.

15. Asigura-te că arăţi impecabil atunci când vă întâlniţi cu prietenii lui. Iubitul tău ştie că eşti super sexy, dar nu strică să audă noi complimente la adresa ta sau să surprindă pe cineva cercetându-te din priviri.

16. Faceţi planuri pentru sâmbătă seară încă de luni şi cumpără-ţi din când în când o rochie nouă pentru ocazie.

17. Fii discretă în ceea ce priveşte problemele voastre, chiar şi în discuţiile cu cei mai apropiaţi prieteni ai voştri – nu e necesar să ştie tot ceea ce te enervează la el.

18. Continuaţi să va întrebaţi reciproc după ce scenariu hot tânjiţi în dormitor.

19. Nu face comentarii de genul: „Fosta ta arată oribil” şi nu vorbi nici despre cât de în formă se menţine fostul tău iubit. Nimic nu-i strică dispoziţia mai repede decât discuţiile despre foştii voştri parteneri.

Sursa: sanatate.bzi.ro