Misiunea №1: Întîlnire reușită

Recent v-ați cunoscut, ați început să comunicați,  iar acum te întrebi – cum va trece prima întîlnire? Încerci să faci tot posibilul pentru ca să fie ideală? Atunci, poate, careva din aceste sfaturi îți vor fi de folos?

1. Permite lui să aleaga data.

Ziua, ora… în același timp îți dai seama cît de tare (cît de curînd) vrea să te vadă.

2. Iar tu rămîi responsabilă de locul întîlnirii.

Te vei simți mai comod într-un loc care cunoști bine. Nu uita și de originalitatea / creativitatea în alegerea locului.

 

perfectdate1

3. Alege vestimentația corectă

Îmbrăca-te confortabil, chiar dacă vrei să impresionezi, să frapezi printr-o ținută extravagantă.  E mai important e să te simți bine și sigură. Desigur, ținuta trebuie să corespundă locului unde vă întîlniți, situației și multor altor factori și nuanțe.

4. Evită machiajul strident.

E mai bine să arăți cît mai natural, fără culori intense și excesul de machiaj.

 

dateoutfit

 

 

5. Fii deschisă.

Relaxează-te și uită de toate retrăirile. Controlează-ți emoțiile și fii cît mai optimistă, veselă, sigură etc.

6. Nu te prefă

Comportă-te natural. Nu încerca să impresionezi prin lucruri fantastice. Nu minciuni și nu te lăuda în zadar. Adevărul oricum iesă la iveală în cel mai nepotrivit moment.

7. Fă contact vizual.

Nu uita că ochii unei persoane transmit multe lucruri de care nu poți să-ți dai seama singură. În plus, contactul vizual e o bună dovadă de încredere. 

perfectdate3

 

8. Alege teme potrivite pentru conversațiile

Evită conversații plictisitoare. Încearcă să discuți la teme generale, interesante pentru oricine – muzica, filme, cărți, călătorii,  evenimente, planuri pentru săptămînă, hobby etc.

9. Răspunde mai detailat.

Nu încerca să te limitezi la un simplu „da” și „nu”. Dacă te întreabă ceva, oferă un răspuns potrivit, complet. Exprimă-ți opinia liber, fără frică. În felul dat eviți pauzele neplăcute și în același timp stabilești o legătură mai puternică între voi.

10. Află cît mai mult despre el.

Interesează-te despre ocupația lui de bază, despre hobby, prieteni și multe alte întrebări. În așa mod mereu veți avea vreo temă pentru discuții.

 

perfectdate5

11. Nu te sustrage

Nu încerca să textezi mesaje sau să comunici în rețele de socializare în timp ce are loc întîlnirea voastră. Cred că nu ai venit la întîlnire pentru aceste activități.

12. Nu te aștepta la prea multe

Prima întîlnire nu înseamnă că deja trebuie să planifici lista oaspeților pentru nunta voastră sau să alegi prenume pentru al treilea copil. Calmează-te. Sau, cel puțin, nu expune planurile tale în glas.

13. Nu inventa formula idealului

În cazul în care te întreabă care este tipul tău ideal de bărbat, nu răspunde: „Un amestec între Ian Somerhalder, Justin Timberlake, Orlando Bloom, Brad Pitt și Taylor Lautner”. În așa mod, întîlnirea poate să se finiseze mult mai repede decît ai planificat tu.

Lasă un comentariu