„It’s complicated” – poezii despre femei și pentru femei

   Zina Zen, autorul „It’s complicated”, a debutat în 2014 cu volumul „paraLELE”. Scrie pentru versiunea online a revistei Tango/Marea Dragoste (din România) și pentru revista „15 minute” (din Republica Moldova).

 

„Vrei să-ți scriu?
Mai vrei să-ți fiu?
Frunză.
Umbră.
Muză.
Dor…”

   „It’s complicated” este un volum de stări și rime. Pentru orice vârstă, orice oră de zi sau noapte. Esterăspuns și întrebare în același timp. Adresată întregii lumi, propriei minți și inimi, unei singure persoane sau societății în întregime.

   „It’s complicated” e pentru femeile care caută un cuvînt potrivit pentru un moment, o trăire, o stare. „It’s complicated”  e și pentru bărbații care nu știu să înțeleagă femeia – femeia, în general; femeia lor, de acasă; femeia altui bărbat… Femeia la general și femei în particular.

 

20150215174517

 

   În acest amețitor secol al vitezei, care ne face să ne pierdem printre tehnologiile de ultimă oră, „It’s complicated” este cel mai potrivit cadou pe care ni-l putem face. Personal, de aproape, de la om, la om. Este o carte cu suflet, pentru suflet. O carte cu viață, cu puls, cu zvîcnire.

 

O carte cu versuri numai bune de pus pemuzică, dacă aveți deja omelodie anumită în cap.

O carte pentru ieri, pentru azi, dar, mai ales, pentru mîine.

O carte de iubit, care-ți aduce întrebarea sau … răspunsul: „It’s complicated”.

O carte-duet, dar și o carte-monolog.

 

    Odată ce faci cunoștință cu „It’s complicated”, divulgi și secretele bloggeriței  Zina Zen, gîndurile și opiniile sale. Veselă, uimitoare, romantică, neînvingătoare, ea merge prin lume cîntând. Anume cîntece o fac să fie o femeie originală, neobișnuită, de neuitat.  

   Despre poeziile sale Zina a declarat că atunci când le ascultă nu-i vine a crede că sunt poeziile sale, a mai menționat că este mândră de „ele” și că anume între această carte și ea este o „chimie” pe care n-o poate descrie, că ea pur și simplu iubește „It’s complicated”, fără să poată da mai multe explicații.

 

 

large