„Legături primejdioase. Mîna destinului” – o nouă intrigă a Norei Roberts

   Nora Roberts a scris peste 200 de romane și detective, majoritatea au intrat în top-urile de vînzări realizate de The New York Times. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare. Fiecare roman se deosebește printr-o intrigă atrăgătoare, personaje interesante și complexe, subiect imprevizibil.

 

   Lila Emerson își cîștiga traiul avînd grijă de case pe timpul cît proprietarii lor bogați sunt plecați. Își petrece viață mutîndu-se din loc în loc și cu toate că apreciază locuințele minunate ale clienților și colecțiile lor valoroase, nu visează să dețină nimic din toate acestea. Tot ce are este lipsit de orice obligație. Existența ei cunoaște însă o turnură dramatică în momentul în care asistă la o posibilă crimă urmată de sinucidere. 

    Pictorul Ashton Archer știe că fermecătorul și impulsivul său frate nu și-ar fi putut ucide iubită și nici nu și-ar fi curmat zilele. Speranța lui de a descoperi adevărul constă în Lila, singurul martor ocular al tragediei.

   Din Manhattan pînă în Toscană, investigația îi duce pe cei doi într-un cerc al elitelor în care antichitățile sunt cumpărate, vîndute, jucate la cărți și furate, o lume în care ești ceea ce posezi, iar obiectul dorinței se poate transformă într-o obsesie fatală.

   Ce evenimente vor urma, care obstacole vor întîmpina eroii pe drumul său și cu ce se vor termina aventurile Lilei și lui Ashton, veți afla, dacă veți citi romanul dat. 

   Eroii multilaterali, subiectul imbrevizibil și finalul neașteptat – acestea veți cunoaște pe parcursul lecturii.

 Savurați cu plăcere!

 

hqdefault