Imagini șocante în Grădina Zoologică dintr-un centru comercial din Chișinău

O impresie deprimantă a făcut grădina zoologică dintr-un centru comercial asupra Chișinăuienilor. Închise într-o cușcă de sticlă, animalele sălbatice se sufocă pe vreme caldă. În aceste cabine nu există nici un fel de ventilare.

Racon-ul stând culcat în cușcă fără mișcare, iar chinchilla stă cu nasul în gaura din sticlă pentru a lua o gură de aer. Restul animalelor sunt foarte pasive și practic nu se mișcă.

„Am vizitat grădina zoologică. Este groaznic! Nu am cuvinte! Diferite animale sălbatice sunt ținute în cușcă din sticlă, pe așa o temperatură înaltă cu o gaură foarte mică prin care intră aer. Nu există nici un fel de sistem de ventilare. În poză puteți vedea cum chinchilla și-a băgat nasul în această gaură ca să prindă aer curat”- a scris Alexandru.M pe o rețea de socializare.

Bărbatul șocat este în căutarea unui mod de a închide această grădină zoologică. Deasemenea îndeamnă toți cetățenii să nu viziteze astfel de locuri.

Utilizatorii internet l-au susținut pe locuitorul capitalei furios pe asemenea condiții de întreținere a animalelor. Ei au numit o asemenea grădină zoologică un iad de maltratare a animalelor. „De aceea eu nu-mi aduc copilul în acest centru comercial, nu vreau să arăt groaza copilului“, a spus Ana Beleaev.

„În imaginile pe care le vedem se observă că animalele sunt foarte pasive. Aparent, ei chiar duc o lipsă de oxigen”, a scris pe o rețea de socilalizare Maria N.

„Administratorii acestui zoo trebuie de băgat în așa cușcă”, a spus Adrian G.

„Petting Zoo” de la bun început a fost bătaie de joc față de animale. Șobolanii, chinchillele – toate aceste animale sunt o zi întreagă chinuite de copii.

„ Luați-vă acasă o pisică și învățați copilul să aibă grijă de aceasta. Astfel cunoscând lumea ce îl înconjoară. Copiii nu trebuie să privească cum animalele sunt maltratate în asemenea grădini zoo”, a mai comentat Alexandru.M.

Recent, consilierilor municipali le-a venit o cerere de la locuitorii capitalei în care aceștea au solicitat să fie salvați urșii de la Grădina Zoologică din Chișinău.