Acasă Social Inaugurarea primului Târg de Crăciun la Orhei

Inaugurarea primului Târg de Crăciun la Orhei

0
Inaugurarea primului Târg de Crăciun la Orhei

Piața Vasile Lupu din Orhei a fost neîncăpătoare în seara zilei de 22 decembrie. Peste cinci mii de oameni au venit la deschiderea Târgului de Crăciun, organizat pentru prima dată în Orhei.

Potrivit Primăriei orașului Orhei, primii vizitatori au avut parte de multe surprize și distracții. Copiilor le fugeau ochii după dulciuri și acadele colorate, iar maturii au făcut coadă la căsuțele cu decorațiuni și cadouri de crăciun.

Reședința lui Moș Crăciun a fost luată cu asalt de micuți, dornici să-l vadă pe bătrânul cu barbă albă și să-I spună toate dorințele.

Cei mai activi vizitatori au fost atrași de patinoar, care este și el o premieră pentru Orhei. Printre atracțiile târgului se numără și câteva standuri cu decor spectaculos, unde vizitatorii pot face poze.

Seria de concerte, care va avea loc aproape zilnic în Piața Vasile Lupu pe toată durata târgului, a fost deschisă în seara de lansare de interpretele Natalia Gordienko și Mariana Șura.

„Mă bucur să începem sărbătorile de iarnă la Orhei astfel, cu primul Târg de Crăciun. Este o premieră pentru orașul nostru și sper să devină o tradiție, la fel ca în cele mai frumoase orașe din lume. Vă doresc să vă bucurați din plin de atmosfera minunată a târgului, să vă distrați și să aveți parte de sărbători frumoase”, le-a spus orheienilor edilul orașului, Ilan Shor, la deschidere.

Împreună cu primarul, în scena din Piața Vasile Lupu au urcat câțiva pici, care au declamat poezii de Crăciun și au fost răsplătiți de edil cu punguțe pline de cadouri.

Târgul de Crăciun din Orhei va fi deschis până pe 10 ianuarie.

sursa: argumentul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here