(POZE) 5 cele mai periculoase drumuri din lume

 Aici este lista de 5 cele mai periculoase drumuri din lume care vă poate lua respirația. În loc de a călători pe acest traseu, a-i prefera mai bine mersul pe jos, pentru că ar fi mai sigur. Călătorind cu o mașină ar fi într-adevăr înfricoșător. Pe aceste drumuri șansele de accident sau deces sunt foarte mari.

 

1. Drumul prin Oceanul Atlantinc – Este un drum de 8.3 km lungime, plimbîndute pe el 30 de min cu mașina. Acesta este construit pe mai multe insule și este conectat cu 8 poduri. Valurile puternice ale oceanului lovesc într-una podul, astfel făcând o imagine frumoasă și impresionantă, devenind astfel patrimoniul cultural al țării. Este un loc turistic celebru.

 Atlantic Ocean Road Norway 2

2. South Yungas Road – Acest traseu se află in Bolivia, avînd 43 de mile. Mai este numit și drumul morții. Doar oamenii aventuriști, din turiști, parcurg acest metraj, în rest sunt doar consătenii care doar astfel își fac legătura cu alte sate.

Yungas Road

3. Râul Vitim Crossing – Acest pod se află în Siberia. Acesta este de 600 de metri lungime totală 20180 km și 15 metri înălțime. Este foarte îngust și înfricoșător. În timpul iernii și ploii furtunoase devine mai înfricoșător și periculos.

vitim

4. Drumul Shayri –  Drumul de la Shyari la Ishtyari în India. Este un drum de mirare doar din piatră tăiate. În sezonul ploios, rutierele sunt acoperite cu apă tulbure astfel încât este extrem de dificil să călătorești cu mașina sau un camion.

india indian himalayan adventure cliff road

5. Drumul Himalaya, Asia de Sud – Drumul Himalaya este foarte periculos și este cunoscut sub numele de plimbarea periculoasă. Uneori rutierele sunt inundate cu zăpadă și apă. Este un drum îngust plin de cărămizi și pietre, pentru că este pe munte, avînd și nivelul mare de risc la alunecare.

Switchbacks Himalayas Arunachal Pradesh

 

Călătorie plăcută și atentă! 🙂

Lasă un comentariu