Sheriff-ul are un nou antrenor

Sheriff va ataca preliminariile Europa League și un nou sezon în Divizia Națională cu un alt antrenor.

După ce l-au demis pe croatul Zoran Zekic, oficialii formației tiraspolene au găsit în scurt timp un nou tehnician. „Galben-negrii” vor fi pregătiți de Lilian Popescu. Acesta a antrenat în sezonul trecut o altă grupare locală, FC Tiraspol,  care ulterior a părăsit scena fotbalului moldovenesc, anunțând că se desființează.

 

Împreună cu FC Tiraspol, Popescu s-a clasat pe poziția  a patra și a obținut dreptul de a evolua în preliminariile Europa League, însă în urma retragerii echipei, Saxan va juca în premieră în cupele europene.La Sheriff, Popescu va fi ajutat de asistenții săi Alexei Savinov și Marcel Reșitca.De-a lungul carierei, tehnicianul a mai antrenat pe Olimpia Bălți, Nistru Otaci, Costuleni și Veris.Chiar dacă a reușit să cucereacă Cupa Moldovei, administrația tiraspolenilor nu a mai avut răbdare cu Zekic și l-a demis. Până a veni la prima echipă, croatul a pregătit a doua echipă a tiraspolenilor.În ultima ediție de campionat, „viespile” s-au clasat pe poziția a treia, la egalitate de puncte cu lidera Milsami și cu ocupanta locului 2, Dacia Chișinău.
După o pauză lungă Sheriff nu va reprezenta Moldova în preliminariile  celei mai tari competiții intercluburi, Liga Campionilor, limitându-se la al doilea turneu continental ca valoare, Europa League.După ce au câștigat cupa națională, jucătorii Sheriff-ului au plecat în vacanță, care va dura până pe 3 iunie.

Pe 25 iunie, „galben-negrii” vor avea șansa să-și ia revanșa în fața lui Milsami în meciul pentru Supercupa Moldovei.

Sursa moldovasport.md