(SPORT) Victorie pentru Moldova

Pe data de 21 iulie, orheienii au jucat în compania bulgarilor de la PFK Ludogorets.

A fost un meci dificil, bulgarii din primele minute au atacat în forţă. În minutul 25 Wanderson a deschis scorul (0-1) marcat de Marcelinho. Peste doar un minut Gheorghe Andronic a restabilit egalarea pe tabela de marcaj (1-1).
Căpitanul echipei Milsami, Romeo Surdu, a lipsit de pe terenul de joc din cauza unei accidentări suferite în Bulgaria, dar a reuşit să fie alături de colegii săi în tribunele Complexului Sportiv Raional. Toate emoţiile sale, Romeo, a încercat să le transmită echipei strigînd de pe tribună.

După pauză partida a purtat un caracter dur. În minutul 72 Andrei Cojocari a fost eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben.
Ultimele 18 minute de joc, plus practic 8 minute de prelungire elevii lui Iurie Osipenco le-au jucat în 10. Culmea e că vulturii au reuşit să înscrie pentru 2-1 prin fundaşul Petru Racu în minutul 89 al meciului, aflîndu-se în inferioritate numerică.

Milsami – Ludogorets (Bulgaria) 2:1
Goluri: Wanderson, 25 – 0:1, G.Andronic, 26 – 1:1, Racu, 89 – 2:1.
Milsami: Mîţu, Rhaili, Erhan, Monday, D.Rassulov, A.Patraş, Belak, G.Andronic (Bolohan, 76),A.Cojocari, A.Antoniuc (Zarichniuk, 77), Bud (Racu, 87).
Ludogorets: Stoyanov, A.Aleksandrov, Angulo, Minev, Moţi, Dyakov, Prepeliţă (Lukoki, 63), Marcelinho, Wanderson, Júnior Quixadá, (Chunchukov, 72), Misidjan.
Eliminare: A.Cojocari (M), 73.

Ambele echipe au avut parte de niște suporteri activi astfel încît atmosfera de pe stadion era foarte încinsă.

Antrenorul Iurie Osipenco a calificat această victorie drept ca cea mai importantă din istoria clubului. În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Milsami va juca cu învingătoarea dintre Skenderbeu, din Albania, și Crusaders, din Irlanda de Nord.

Sursa: publika.md