”Hip-Hop Ș-așa” la prima ediție

Cel mai mare festival de Hip-Hop din Moldova ”Hip-Hop ș-așa” a avut loc la data de 23 octombrie curent în Chișinău.
Evenimentul s-a desfășurat în parcul ”Valea Morilor” la Teatrul Verde.

Evenimentul s-a desfășurat în parcul ”Valea Morilor” la Teatrul Verde. 
Pe scena mare s-au urcat numeroși hip-hop-eri atît din Moldova cît și de peste hotarele ei precum: Triada, Slim(Centr) și BUG Mafia, Unda Comună, Kapushon, Mani, 3DRap, Alex Calancea Band, Vigi, Inflamabil, Rupt, SGSS, Krollikan și Viteazu, Traian, Poetu Pervers, Micul Psih și Swoad.

Rap-ul, rock-ul și manelele și-au dat mîna pe aceeași scenă. Artiștii invitați au dovedit că ”hip-hop ș-așa”, are un success garantat.
E o atmosferă incendiară. Am pășit cu dreptul și are perspective foarte bune, lumea reacționează foarte entuziasmată, ce spune MC-ul și ei reacționează pe potrivă” a menționat hip-hop-erul nostru Mani.
”Vinovați” de toată gălăgia se face Kapushon și Anatol Curicheru, cei care au organizat acest eveniment.
Vreau de mult să fac ceva pentru Hip-hop-ul din Moldova, pentru că asemenea festival nu a mai fost la noi în țară. Acesta este un examen pentru mine și ca organizator și ca artist” a afirmat Capushon.
Partenerii acestui festival au fost: Primăria Municipiului Chișinău și direcția Cultura, compania Akord Travel, Partener media Young, I’Ticket și Simpals.
Trupa Rupt și Alex Calancea Band au reușit să încingă dea binelea atmosfera astfel încît publicul nu mai simțea frigul.
Concertul a durat până la miezul nopții, iar fanii s-au declarat mulţumiţi de prestaţia interpeţilor.
După tot ce am observat în această seară, pot spune cu certitudine că hip-hop-ul are întradevăr un viitor și unul mare la noi în țară și asta datorită interpreților de la noi din țară care au dat dovadă în această seară de mult talent, multă ambiție și curaj pe scenă” a menționat unul din fanii interprețilori de hip-hop.
Prețul unui bilet la Festivalul ”Hip-Hop Ș-așa” a fost de 100 de lei. Potrivit lui Kapushon, organizatorul evenimentului, următorul concert de acest fel va fi organizat în mai 2016.