În data de 30 iulie – 2 august se va scrie istorie la Untold Festival

0
195

Descoperă ținuturile ascunse și fii turist la Untold Festival. ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party sunt noii artiști anunțați de organizatorii Untold Festival. Evenimentul anului din Cluj-Napoca va acoperi genuri de muzică extrem de variate: trance, chill out, electro house, progressive house, rap.

 

  Lineup Ziua 1:

 tom-odellziua 1 ziua 1dv lm

1.TOM ODELL
2.DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE

 ARTISTII UNTOLD 2015 

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj încă doi dintre cei mai doriți artiști de către publicul din întreaga țară: legendarul ARMIN van BUREEN, precum și pentru prima dată în România, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE. Pe lângă aceștia, organizatorii anunță și prezența a încă 10 artiști, aflați în topurile de profil din întreaga lume: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. Toți aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: premieră în România – Avicii, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah,  John Newman, Patrice, Dj Premier, Aron Chupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

“Ținem foarte mult să oferim celor care vor participa la festival o experiență unică și nemaivăzută în România. Am fost foarte atenți să răspundem doleanțelor participanților la festival, legate de artiștii pe care doresc să-i vadă live, unii dintre ei pentru prima dată la noi în țară. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance, fiind DJul care a stat cel mai mult timp pe locul nr. 1 în lume, iar frații Dimitri Vegas & Like Mike sunt în topul celor mai solicitați artiști de către fanii festivalului nostru. Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul Tomorrowland. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară în Cluj-Napoca, alături de Avicii și David Guetta, reușind astfel să avem cei mai doriți artiști ai momentului în lume”, menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

DJ-ul și producătorul olandez ARMIN van BUUREN este cunoscut în întreaga lume pentru creațile sale muzicale care au ajuns hituri în timp foarte scurt (In and out of love, This is what it feels like, Waiting for the night) cât și pentru proiectele sale Armada Music, Armin Only, etc. Armin van Buuren este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume. Acesta va aduce pe scena UNTOLD un show de excepție, parte din turneul său mondial, din 2015.

  DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, cei doi frați de origine greacă stabiliți în Belgia, sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo, fiind supranumiți și “ The Kings of Tommorowland”, showul lor fiind nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian. Cei doi sunt sunt apreciați și pentru proiectul derulat împreunacu DJ-ul Steve Aoki, 3 ARE LEGEND, proiect cu care au străbătut întreaga lume. Dimitri Vegas & Like Mike pregătesc și o lansare discografica pentru vara anului 2015, care va contine colaborări cu Major Lazer, Ummetn Ozcan, Martin Garrix și Afrojack. Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs. 

atbziua 1 dukeziua 1

3.ATB
4.DUKE DUMONT

SUMMER RETRO PARTY LA UNTOLD

UNTOLD Festival va aduce la Cluj-Napoca nume mari din diferite stiluri muzicale, cum sunt EDM, trance, hip-hop, pop-rock. Pe lângă artiștii de mai sus, organizatorii le-au pregătit surprize și fanilor petrecerilor retro. Una din cele 10 scene ale festivalului va oferi o intâlnire de excepție, în una din cele 4 zile, cu ritmurile dance ale anilor 80 și 90,avându-i în prim plan pe îndrăgiții artisti BONEY M, CULTURE BEAT și MR. PRESIDENT.

ABONAMENTELE UNTOLD

Veștile bune promise de organizatori nu se opresc aici! Oferta specială pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei (+ taxe în rețeaua Eventim), va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 abonamente. De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa și abonamentul VIP la prețul de 449 lei (+ taxe în rețeaua Eventim). Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și pot fi achiziționare din locațiile partenere UNTOLD, sau din rețeaua Eventim.

feddeziua 1 gramatikziua 1

5.FEDDE LE GRAND
6. GRAMATIK

EXPERIENTA UNTOLD

UNTOLD își propune sa fie mai mult decat un eveniment cu numele sonore ale industriei muzicale internaționale. Festivalul din vara anului 2015 va aduce la Cluj-Napoca o atmosferă  ce va transforma orașul, într-un spațiu de poveste, în care se vor regăsi personaje ca Balaurul cu trei capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii. Toate aceste personaje mirifice vor trece granița în lumea reală, iar timp de patru zile vor fi parte din povestea festivalului, prin decoratiuni, amenjari tematice. În plus transformarea orașului pe de malul Someșului va fi resimțită și prin transformarea zonelor cheie din oraș: Zonele de cazare devin The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar stadionul devine The Arena.

  • Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
  • Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și vafi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.
  • Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
  • Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, înincinta căruia se vor organiza ‘pool parties’.

lost-frequenciesziua 1  michael-calfanziua 1

7. LOST FREQUENCIES
8.MICHAEL CALFAN

Cazarea la UNTOLD Festival

Pentru o experiență inedită și autentică, UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

UNTOLD Festival este proiectul de divertisment major al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

 p-moneyziua 1subcarpatiziua 1wilkinsonziua 1

9. P MONEY
10. SUBCARPATI
11. WILKINSON

DJul și producătorul ATB este unul dintre veteranii scenei electro. S-a remarcat în 1998, având până în prezent nouă albume de studio. A colaborat cu Moby, Sarah Brightman, Bryan Adams și multe alte nume sonore. Andre Tanneberger se întoarce în România după o absență de 5 ani și va mixa pentru fanii lui din România pe stadionul Cluj Arena.

Tinie Tempah a lansat de curand o nouă piesă, Tears run dry, pe care o va prezenta in premieră în România, la Cluj, alături de celebrul său hit Written in the stars. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici, cu rol de ambasador al London Men Fashion Week.

Fatman Scoop, starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Award-uri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca Claudia Cream la piesa Just a Little Bit.

Duo-ul suedez Cazzette mixează muzică electronică și au performat în repetate rânduri alături de Avicii, cel care i-a și descoperit.

   Lineup Ziua 2 :

akua-naruziua 2andy-c1ziua 2aron-chupaziua 2aviciiziua 2cazzetteziua 2gentlemanziua 2onraziua 2suieziua 2

1. AKUA NARU
2. ANDY C
3. ARONCHUPA
4. AVICII
5. CAZZETTE
6.GENTLEMAN
7. ONRA
8. SUIE PAPARUDE

Producătorii și dj-ii Third Party, sunt la casa de discuri a lui Steve Angello. Aceștia adună de fiecare dată un public impresionant pe care îl electrizează pe ritmuri de house.

Avicii și David Guetta sunt primii headlineri anunțați pentru Festivalul Untold Cluj. Prezenta lor in festival a creat frenezie în rândul fanilor și a făcut ca organizatorii să depășească un record de 15.000 de bilete vândute în doar 7 zile, record pentru un festival outdoor România.

În plus fața de scenele principale anunțate până acum, Cluj Arena și Sala Polivalentă, Piața Unirii și Piața Muzeului se vor transforma în locații ale festivalului, vor fi amenajate scene pe care vor urca artiști naționali și locali. Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lângă scena dedicată trip-hop, jazz și reggae vor fi amenajate zone speciale de chill-out, de târg și de multe alte activități conexe, menite sa distreze si antreneze publicul în timpul zilelor de festival. Cluj Arena underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

Noul abonament de tip Early Pre-Sale costă 249 de lei și este disponibil până la data de 15 februarie, în limita a 10.000 de abonamente. Acestea pot fi cumpărate în Cluj din următoarele locații centrale: Daisler Print House, Euphoria Biergarten, Fabrica de Bere Ursus, Kolozsvári Magyar Diákszövetség – Kmdsz la prețul de 249 de lei, sau în rețeaua Eventim. Organizatorii vor pune la dispoziția publicului abonamente în locații partenere și din alte mari orașe din țară. Acestea vor fi anunțate pe pagina de Facebook a festivalului în decursul săptămânii viitoare.

10 scene, 20 de locații, 150 de artiști și peste 300.000 de participanți sunt cuvintele cheie pentru evenimentul major al Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015, care se va desfășura între 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca.

 Lineup Ziua 3 : 

arminziua 3 fatman-scoopziua 3john-newmanziua 3patriceziua 3satoshiziua 3sharamziua 3tinie-tempahziua 3crazy-pziua 3

1. ARMIN VAN BUUREN
2. FATMAN SCOOP
3. JOHN NEWMAN
4. PATRICE
5. SATOSHI TOMIIE
6. SHARAM
7. TINIE TEMPAH
8. CRAZY P (DJ SET)

 

 Lineup Ziua 4 : 

davidziua 4bondaxziua 4

dj-premierziua 4jeru-the-damajaziua 4john-digweedziua 4nic-fanciulliziua 4nigthmares-on-waxziua 4pendulumziua 4third-partyziua 4woodnoteziua 4

1. DAVID GUETTA
2. BONDAX
3. DJ PREMIER
4. JERU THE DAMAJA
5. JOHN DIGWEED
6. NIC FANCIULLI
7. NIGHTMARES ON WAX (DJ SET)
8.  PENDULUM (DJ SET)
9. THIRD PARTY
10. MR. WOODNOTE, LIL RHYS & EVA LAZARUS

 Sursa :untoldfestival.com

Lasă un comentariu