O NOUĂ ȘCOALĂ DE MODELING ȘI TEATRU LA CHIȘINĂU

La data de 3 martie 2016,  a  avut loc deschiderea oficială a școlii de Modeling și Teatru, str. Ștefan cel Mare și Sfînt 169. Acest eveniment este pentru toți doritorii cu vîrste între 5-24 ani și prevede ore de teatru, retorică declamatorică și modeling de performanță pentru un mers impecabil.

Coordonatoarea acestui proiect este și profesoară de modeling. Inga Ojog este una dintre curajoasele moldovence care a reprezentat țara la 9 concursuri internationale și a adus în țară 7 nominații.

“În colaborare cu Centrul Rebulican de copii și tineret am deschis un nou curs ingenios și îndrăgit de mine, mult legată de toată activitatea mea care mi-a adus mai mult sau mai puțin faimă. Este vorba de o școală în care poți afla totul despre modeling și teatru, poți învăța cum să devii un model profesionist sau o actriță talentată, cu o perspectivă mare pentru viitor. Se admit copii de la 5 ani care sunt activi pîna la vîrsta de 24 de ani.“ – a afirmat coordonatoarea proiectului Inga Ojog.

  Acest proiect este în colaborare cu actori autohtoni și modele internaționale. Inga a avut prilejul să se filmeze în două filme turcești alături de actori apreciați în lume.

“Avem multe fete frumoase în Republica Moldova și trebuie să ne facem vazut în țară și peste hotarele ei.” – a spus Inga.

   Inga a participat și la alte proiecte cunoscute cum ar fi: ,,Reality show” unde a fost prima moldoveancă, fiind “next top model by Catalin Botezatu”. Alte concursuri ar fi: Miss Catwalk în Turcia 2012 beauty and fashion, Miss Catwalk în România 2014 fashionTV România, Miss beauty and elegance 2013 în Bulgaria. Concurs Miss Summer, Miss bikini și Miss Photogenic 2011 în China, Miss World Bikini, Miss Popularity 2014 România, Miss Tourism European,
Miss Queen Tourism Internațional China 2011 top30, Miss the Best Model 2015 top 30.